20 / 04 / 2024

Pet Holding şirketleri

Pet Holding şirketleri

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Güntekin Köksal kimdir? Güntekin Köksal, Pet Holding'i ne zaman ve nasıl kurdu? Pet Holding hangi alanlarda hizmet veriyor?

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Cahit Oklap, Tekten Grup Şirketleri’nin başkanı oldu!

Tekten Holding’te üst yönetimde önemli bir değişim oldu. Cahit Oklap, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi...

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Fortune 500 Kayseri birincisi Kayseri Şeker oldu!

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye araştırmasının sonuçları yayınlandı. Kayseri Şeker Kayseri’de birinci oldu.

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İhlas Holding Üst Yöneticisi Paksoy tutuklandı.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

Karadeniz Holding'ten Gana'ya santral!

Türk şirketleri Gana’da enerji alanında yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bu kapsamda ilk olarak Karadeniz Holding yıl sonuna kadar 415 megavat kurulu güce sahip bir yüzer santrali daha Gana’ya gönderecek.

Akkök Holding'in acı günü! Emine Mualla Sözeri vefat etti!

Akkök Grup Şirketleri, Genel Müdürlerinden olan Serdar Sözeri'nin annesi Emine Mualla Sözeri vefat etti. Akkök Holding taziye ilanı yayınlattı.

Güntekin Köksal Boğaz'dan 2 milyon dolara yalı aldı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal, İstanbul Boğazı'nda ikinci yalısını satın aldı. Sarıyer'de Abdülmecit'in oğluna yaptırdığı yalıyı alan Köksal, ikinci yatırımını ise bu yalının hemen yan tarafında bulunan komşu yalıya yaptı.

Fortune 500 Türkiye’nin lideri Tüpraş!

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye 2015 araştırmasında geçmiş yıllarda olduğu gibi Türkiye Petrol Rafinerileri (TÜPRAŞ) yine listenin ilk sırasını kimseye kaptırmadı.

Pet Holding şirketleri Haberi

Pet Holding şirketleri

Güntekin Köksal kimdir?


Prof. Dr. Güntekin Köksal, 1974 yılında Pet Holding’i kurmadan önce, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nda (TPAO), üretim, sondaj, rezervuar, makina ve bakım bölümleri yöneticilikleri de dahil olmak üzere toplam 17 yıl çalışmıştır. 


Avusturya Leoben Üniversitesi'nde Sondaj Mühendisliği ve Petrol Mühendisliği dallarında yüksek lisans yapan Dr. Köksal, 1990 yılında Pet Holding’in bir alt kuruluşu olarak kurduğu Petoil A.Ş. aracılığı ile, Azerbaycan, Kazakistan, Türkiye, Yemen ve Kuzey Irak’ta petrol arama ve üretim faaliyetlerinde bulunmuştur. 


Köksal, aynı zamanda ROSTURK’un Başkanlığı (Rusya-Türkiye Ticaret ve Ekonomi Birliği); Türk-Alman Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin Onursal Üyeliği; Türk-Alman İşverenler Birliği Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türk-Alman Endüstri ve Ticaret Odası Kurucu Üyeliği görevlerini yürütmüştür.


Pet Şirketleri bugün Türkiye’nin pek çok bölgesinde ve Kuzey Irak’ta, dünyanın çok farklı ülkelerinden ve...