19 / 04 / 2024

Philippe Starck kim

Philippe Starck kim

Dünyanın en ünlü tasarımcılarından Philippe Starck, gayrimenkul markası yoo ile İstanbul'da da konut projeleri tasarlıyor. Starck en son İstanbul'da Mar Yapı tarafından geliştirilen 'Gyoo Inspired by Starck' projesine imza attı

Mar Yapı, G projesi için ünlü tasarımcı Philippe Starck ile anlaştı!

Mar Yapı, G projesi için ünlü tasarımcı Philippe Starck ile anlaştı. Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck, Türkiye’deki en büyük projesine Mar Yapı ile imza atıyor.

NASA, uzay istasyonuna uzay oteli ekliyor!

Geçen sene Haziran ayında resmileştirilen NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'nu (ISS) ticarileştirmesi projesi, yörüngeye bakan istasyona otel eklenmesiyle sürüyor. Tasarımcı Philippe Starck, otelin iç mekan tasarımını “rahat ve sıcak bir yumurta” şeklinde tanımlıyor.

Selçuk Yöntem 2 milyon liraya ev aldı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem Philippe Starck’ın imzasını taşıyan projeden ev satın aldı.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

İnşaat reklamları ünlülerin resmi geçidi oldu!

Ekranın demirbaş reklamları inşaatlar, ünlü isimlerin resmi geçidi gibi oluyor. Selçuk Yöntem de onlardan biri. Gerçi bu özel ve güzel evler ünlü tasarımcı Philippe Starck imzasını taşıyormuş.

Yooistanbul kimin?

Philippe Starck'ın tasarladığı Yooistanbul projesi Say Yapı tarafından hayata geçirildi. Yooistanbul projesinde teslimler başlıyor...

Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın Ortaköy'deki projesi Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor. Yoo İstanbul'un reklam yüzünün tanıtımı 10 Ekim 2016'da düzenlenecek basın toplantısıyla gerçekleşecek.

Duravit'ten yeni Cape Cod küvet!

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

G yoo Inspired by Starck satış ofisi yeni yerine taşındı!

Sektörün, genç, dinamik ve yenilikçi firmalarından Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesinin satış ofisini, yeni yerine taşıdı.

Say Yapı yooistanbul projesi CNR Emlak 2015 Fuarı'nda!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. ‘yooistanbul’ , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

Ortaköy Yooistanbul Evleri satılık!

Ortaköy Yooistanbul Evleri satılık dairelerin fiyatları 950 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Beşiktaş Ortaköy'de yer alan Yooistanbul Evleri projesi dünyaca ünlü Philippe Starck tarafından tasarlandı...

Say Yapı yooistanbul ile CNR Emlak 2015 fuarına katılacak!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. 'yooistanbul' , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

Yooistanbul Beşiktaş daire fiyatları!

Yooistanbul Beşiktaş daire fiyatları 950 bin dolardan başlıyor. Say Yapı tarafından inşa ediliyor olan Yooistanbul projesi Beşiktaş Ortaköy'de ünlü tasarımcı Philippe Starck'ın imzasını taşıyor...

Philippe Starck kim Haberi

Philippe Starck kim
Dünyanın en ünlü tasarımcılarından Philippe Starck, gayrimenkul markası yoo ile İstanbul'da da konut projeleri tasarlıyor. Starck en son İstanbul'da Mar Yapı tarafından geliştirilen 'Gyoo Inspired by Starck' projesine imza attı. Starck, Basın Ekspres'deki projenin tanıtım daveti için İstanbul'a geldi. Eşi Jasmine Starck ile birlikte gelen ünlü tasarımcı, "Bu proje, 15'inci yaşını kutlayan yoo markasının da en iddialı projesi olacak" dedi. İstanbul'un elitleri de davetteydi. 


Bülent...