28 / 03 / 2024

Phılıppe Starck

Phılıppe Starck

Mar Yapı, "G-YOO Inspired by Starck projesini ünlü tasarımcı Phılıppe Starck'ın da katıldığı lansmanla tanıttı. Projenin yatırım bedeli 200 milyon 11 Dünyaca ünlü tasarımcının imzasını taşıyan proje satışa çıktı.

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

BİM'de Realme C11 2.949 TL, Phılıps Süpürge 2.199 TL! BİM aktüel kataloğu 25 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 25 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yayımlanan katalogda Realme C11 2.949 TL, Phılıps Süpürge 2.199 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki BİM kataloğunda başka neler var? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101'e Gosmart Bluetooth kulaklık, Phılıps şarj adaptörü geliyor! işte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'in 29 Eylül 2022 kataloğunda teknolojik ürünler en hesaplı fiyatlarla satışta. Peki A101'de teknolojik ürünler ne kadar kaç TL? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

En ucuz haliyle PHILIPS Marathon Ultimate süpürge! İşte o adresler! Philips  21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Philips Marathon Ultimate, en ucuz nerede diye soruyorsanız işte bu haber sizin için. Nerede en uygun fiyatlı Philips Marathon Ultimate bulabilirim diyenler için fiyatları araştırdık ve listeledik. Sizde acele edin ve indirimli fiyatlardan Philips Marathon Ultimate toz torbasız süpürgeyi satın alın.

Samartlux Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Samartlux Grup Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de Phılıp G. Ravıcher tarafından kuruldu.

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

TMG International Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

TMG International Proje Yönetim Anonim Şirketi Cumhur Aydur ve Davıd Phılıpse ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın Ortaköy'deki projesi Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor. Yoo İstanbul'un reklam yüzünün tanıtımı 10 Ekim 2016'da düzenlenecek basın toplantısıyla gerçekleşecek.

AIPH'nin Yılın Üreticisi Ödül Töreni Essen'de yapıldı!

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği'nin (AIPH) Yılın Üreticisi Ödül Töreni, Almanya'nın Essen kentindeki dünyanın en büyük bahçecilik fuarında yapıldı.

Ortaköy Yooistanbul Evleri satılık!

Ortaköy Yooistanbul Evleri satılık dairelerin fiyatları 950 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Beşiktaş Ortaköy'de yer alan Yooistanbul Evleri projesi dünyaca ünlü Philippe Starck tarafından tasarlandı...

2002 yılında Balyan Ailesi'nin tarihi evi otele dönüşecekmiş!

2002 yılında Balyan Ailesi'nin inşa ettiği tarihi evi butik bir otele dönüşecekmiş. Ortaköy Vapur İskelesi'nin yanında bulunan tarihi eser Mimar Philippe Starck tarafından dizayn edilecekmiş.

Phılıppe Starck Haberi

Phılıppe Starck

Mar Yapı G projesiyle, dünyanın önemli metropollerinde imzası bulunan Yoo markasını bir araya getirdi. Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçecek projeye G-YOO Inspired by Starck adı verildi. G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak. Metrekare fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlayacak. Proje tasarımını Suyabatmaz Demirel Mimarlık'ın yaptığı G-YOO Inspired by Starck, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını da daha fazla alabiliyor. 

iç mekanlarda Philippe Starck imzası Kulelerin SPA, fıtness, çok amaçlı eğlence alanları, açık-kapalı havuzları, Business Lounge gibi tüm ortak alanlar ile satılabilir birimlerin tüm iç mimari tasarımları Yoo Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Philippe Starck ve ona bağlı tasarım ekibi tarafından yapıldı. 

Tasarımları ile adından söz ettiren Philippe Starck, "Türkiye'deki en büyük projem için çok heyecanlıyım....