28 / 03 / 2024

Pırlanta Göztepe adres

Pırlanta Göztepe adres

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Pırlanta Göztepe Rezidans 3 bloktan oluşuyor. Proje 95 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Pırlanta Göztepe Evleri nerede?

Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Pırlanta Göztepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede dairelerin alanları 62 metrekareden başlıyor. Peki Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim için 0216 505 04 34 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 446 daire ve 34 mağazadan oluşan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Pırlanta Göztepe Fikirtepe satılık!

Pırlanta Göztepe Fikirtepe satılık daire alanları 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Pırlanta Göztepe projesi Göztepe'yi canlandıracak!

Kentsel dönüşüm alanındaki Pırlanta Göztepe'de üst yönetim tarafından belirlenen avantajlı lansman fiyatlar yıllardır projelerde yatırımda bulunan müşterilerin yatırım-prim oranının maksimum düzeyde tutulmasına yönelik belirlenmiştir.

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri satılık!

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Projede daire alanları ise 62 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe nerede?

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Teştaş pırlanta yüzüklerde sevgililer günü indirimi! Bu fırsatı kaçırmayın! Sirius Pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

En popüler yüzüklerden biri olan tektaş pırlanta yüzüklerde Sirius Pırlanta indirim başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın! Sirius Pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.

Sevgililer Günü geliyor! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sevgililer Günü zammı gelmeden hediyeni al! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim! Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi

Sevgililer gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi sevgililer günü indirimlerini takip ediyor. BluE Diamond'ta yüzde 50 indirim başladı. Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi.

Pırlanta Göztepe adres Haberi

Pırlanta Göztepe adres

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edilen Pırlanta Göztepe'de 446 adet konutun yanı sıra, 34 adet mağaza bulunuyor. Projede Erkan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


"Pırlanta Göztepe Evleri nerede?" sorusuna İstanbul Kadıköy-Göztepe yanıtını verebiliriz. Projede dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor.


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'nin 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar için banka kredisi kullanılan Pırlanta Göztepe Kadıköy Konutları 24 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Kadıköy Pırlanta Göztepe'nın sosyal donatı alanları; sosyal tesis, fitness center, buhar banyosu, kafe, dekoratif havuz, modern çarşı, Türk hamamı, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı...