29 / 03 / 2024

Pırlanta Göztepe residence projesi

Pırlanta Göztepe residence projesi

Pırlanta Göztepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe nerede?

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.

Sevgililer Günü geliyor! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sevgililer Günü zammı gelmeden hediyeni al! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim! Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi

Sevgililer gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi sevgililer günü indirimlerini takip ediyor. BluE Diamond'ta yüzde 50 indirim başladı. Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi.

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine ya da eşine unutulmaz bir hediye vermek isteyenler için Lova Pırlanta’da büyük indirim günleri başladı. İndirim kapsamında pırlanta tek taş kolyeler 1.990 TL’den başlıyor.

Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim fırsatı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi

14 Şubat sevgililer gününe sadece 1 ay kaldı. Sevgilileri için şimdiden hediye arayanlar pırlanta takı markaların indirimlerini takip ediyor. Lal pırlantada Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim başladı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi.

Pırlanta Göztepe residence projesi Haberi

Pırlanta Göztepe residence projesi

"Pırlanta Göztepe nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Projede 446 tane daie, 34 mağazalık çarşı, geniş yeşil alanları ve 750 araçlık otopark bulunuyor.


Pırlanta Göztepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Pırlanta Göztepe projesi, Erkan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul'un Anadolu Yakası'nın Kadıköy ilçesinin Göztepe bölgesinin Fikirtepe Mahallesi'nde konumlandırılıyor. 


Pırlanta Göztepe projesinde Türk hamamı, buhar banyosu, sauna, çocuk oyun alanı, fitness center, restaurant, dekoratif havuz, 7/24 CCTV'li güvenlik, özel peyzaj ve bahçe düzenlemeleri, modern çarşı, kafe, açık ve kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis, yürüyüş parkurları yer alıyor. 


Pırlanta Göztepe nerede?

Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No: 155 Göztepe/Kadıköy,  İstanbul 


Pırlanta Göztepe iletişim

Tel:  0216...