26 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe satılık

Pırlanta Göztepe satılık

Erkan İnşaat tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planı sunuluyor. Toplam 446 konuttan meydana gelen proje, yüksek getiri sunmayı da vaat ediyor.

Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL'ye!

İstanbul'da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'nin lansmanını, 'Best Of Göztepe' konseptiyle Çırağan'da gerçekleştirdi.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim bilgisi kapsamında telefon 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Pırlanta Göztepe fiyatları!

Dairelerin 1+1 'den 5+1 e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe 'de yükseliyor. Pırlanta Göztepe fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşuyor. Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi telefon 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları!

Toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Pırlanta Göztepe satılık!

Pırlanta Göztepe satılık daire alanları 66 ile 290 metrekare arasında değişiyor. 8 bin 774 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen proje Erkan İnşaat imzası taşıyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ulaşım!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Kadıköy'de yükseldiğini söyleyebiliriz. Teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan oluşuyor.

21 soruda Pırlanta Göztepe projesi!

Pırlanta Göztepe projesinde 446 konut, 34 ticari ünite yer alıyor. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje yarın basına tanıtılacak. İşte 21 soruda Pırlanta Göztepe projesi...

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyat!

20,22 ve 24 kattan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyat listesi kapsamında daireler 540 bin TL' den başlıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteren projede 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri fiyat listesi kapsamında 540 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Toplam 446 adet daireden meydana gelen projede 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe teslim tarihi olarak 2016 yılının dördüncü çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Pırlanta Göztep projesinde 446 adet daire ve 34 adet mağaza bulunuyor. Pırlanta Göztepe teslim tarihi 2017 yılınin Mayıs ayı olarak belirlendi.

Pırlanta Göztepe projesi lansmana hazırlanıyor!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde en prensipli çalışan firmalardan birisi olan Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe Projesinde hızla ilerliyor. Erkan Grup hızla devam eden Pırlanta Göztepe projesi için lansmana hazırlanıyor ...

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Pırlanta kolyelerde büyük fırsat! Pırlanta kolyeler ne kadar? İşte Atasay pırlanta kolye 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta kolyelerde büyük fırsat başladı. Atasay'da pırlanta kolyeler yüzde 40 indirim ile satılıyor. Peki Atasay pırlanta kolye fiyatları ne kadar? İşte pırlanta kolye 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Qadraj Gözdağı satılık!

Pendik'in Gözdağı mevkiinde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı satışa çıktı. Peki Qadraj Gözdağı satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Satılık konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre, satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Bizim Evler Güzelce satılık daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor. Proje İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Ankara Oyak Göksupark satılık daire!

Ankara Oyak Göksupark satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 38 bin metrekare peyzaj alanına sahip...

Gökorman satılık daire!

Gökorman satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan proje İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor...

Pırlanta Göztepe satılık Haberi

Pırlanta Göztepe satılık

ERKAN İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta serisinin en yenisi Pırlanta Göztepe, konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planlarını devreye alıyor. Bu kapsamda projenin yer aldığı bölgeye de değer katacağını belirten Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerinin üzerinde bir proje hayata geçirdiklerini söyledi. 


Daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe'de de sergilediklerini vurgulayan Erkan, Pırlanta Göztepe'nin lokasyon olarak İstanbul'un merkezinde yer aldığını hatırlattı. Erkan, "İsmine yakışan pırlanta gibi değerli, hayata ve kent yaşamına değer katacak projemizle; alışveriş merkezleri, hastane, üniversite gibi önemli alanların tam ortasında, Bağdat caddesine yürüme mesafesinde, Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksi'ne komşu, şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunuyoruz" dedi. 


Projelere devam 

Pırlanta Göztepe'nin...