23 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe ulaşım

Pırlanta Göztepe ulaşım

Erkan İnşaat tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planı sunuluyor. Toplam 446 konuttan meydana gelen proje, yüksek getiri sunmayı da vaat ediyor.

Pırlanta Göztepe iletişim!

Pırlanta Göztepe iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 446 konut ve 34 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Evleri fiyat listesi!

Pırlanta Göztepe Evleri fiyat listesi konut seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Kadıköy - Fikirtepe'de inşa edilen projenin 2017 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe satılık!

Kadıköy Pırlanta Göztepe satılık daire alanları 62 ile 290 metrekare arasında değişiyor. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim!

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren projede temel atma törenine özel yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe ev fiyatları!

Kadıköy Pırlanta Göztepe ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 8 bin 774 metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'nde 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Erkan İnşaat tarafından inşa edilen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteren proje 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında İstanbul Kadıköy'de bulunuyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy fiyat!

Erkan İnşaat imzası ile yükselen projenin temelleri atıldı. Proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Pırlanta Göztepe Kadıköy fiyat listesi kapsamında 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pırlanta Göztepe projesi Göztepe'yi canlandıracak!

Kentsel dönüşüm alanındaki Pırlanta Göztepe'de üst yönetim tarafından belirlenen avantajlı lansman fiyatlar yıllardır projelerde yatırımda bulunan müşterilerin yatırım-prim oranının maksimum düzeyde tutulmasına yönelik belirlenmiştir.

Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe nerede?

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Pırlanta baget günleri başladı! Üstelik yüzde 42'ye varan indirimle! Altınbaş pırlanta fiyat listesi 26 Eylül 2022

Altınbaş baget günleri adı altında tüm baget pırlanta yüzük, kolye, ve küpelerde yüzde 35'e varan indirim başlattı. Peki baget kolye, yüzük ve küpe fiyatları ne kadar? İşe Altınbaş Pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta: tektaş yüzüklerde yüzde 50 indirim! Zen pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen pırlanta’nın tüm tektaş pırlanta yüzüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli pırlantalar..

Tüm pırlanta kolyelerde net yüzde 50 indirim! Sakın kaçırmayın! İşte Koçak pırlanta kolye 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'ta tüm pırlanta kolyeler için geçerli net yüzde 50 indirim fırsatı başladı. Göz kamaştıran, birbirinden iddialı pırlanta kolyeleri sakın kaçırmayın. İşte Koçak pırlanta kolye 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konut projelerinin iklimlendirmesi Toshiba VRF'den!

Dev projelerde ısıtma-soğutma ihtiyacını karşılayan Toshiba VRF, Pırlanta Göztepe konutları ve Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi C-D Blok merkezli derslik binalarında boy gösterecek.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Pırlanta Göztepe fiyat ve ödeme seçenekleri!

Pırlanta Göztepe Evleri, Erkan İnşaat tarafından Kadıköy'de inşa ediliyor. Teslime hazırlanan proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip.

Pırlanta Göztepe’nin sonuna gelindi!

Fikirtepe’nin en gözde projelerinden olan ve Quality Proje ödülünü alan Pırlanta Göztepe’nin sonuna gelindi.

Pırlanta Göztepe ulaşım Haberi

Pırlanta Göztepe ulaşım

ERKAN İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta serisinin en yenisi Pırlanta Göztepe, konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planlarını devreye alıyor. Bu kapsamda projenin yer aldığı bölgeye de değer katacağını belirten Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerinin üzerinde bir proje hayata geçirdiklerini söyledi. 


Daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe'de de sergilediklerini vurgulayan Erkan, Pırlanta Göztepe'nin lokasyon olarak İstanbul'un merkezinde yer aldığını hatırlattı. Erkan, "İsmine yakışan pırlanta gibi değerli, hayata ve kent yaşamına değer katacak projemizle; alışveriş merkezleri, hastane, üniversite gibi önemli alanların tam ortasında, Bağdat caddesine yürüme mesafesinde, Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksi'ne komşu, şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunuyoruz" dedi. 


Projelere devam 

Pırlanta Göztepe'nin...