18 / 04 / 2024

Point Bornova AVM ulaşım bilgileri

Point Bornova AVM ulaşım bilgileri

Türkiye'nin ilk üstü acılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirliler ile buluşturuyor. Proje, Kavuklar Gayrimenkul imzası taşıyor...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor!

16 işyeri ve farklı mekanların yer aldığı Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor. Projede ezber bozacak ve yeme-içme mekanları bulunuyor..

Tem Point Sultangazi 2019'da tamamlanacak!

Sultangazi'de 2007 yılından bu yana yapılması planlanan Forum AVM projesinde çivi bile çakılmayınca GÜL Proje ve Nata Holding kolları sıvası. İki firma bölgede Tem Point projesini inşa ediyor.

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Port Bornova AVM Eylül'de açılacak!

Türkiye’nin yükselen yıldızı İzmir’in gelişen ve genç nüfusa sahip dinamik ilçesi Bornova’da kente değer katacak yeni proje “Port Bornova” Eylül ayında açılacak.

Tem Point'te ön satışlar başladı!

Gül Proje ve Nata Holding Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tem Point'te ön satışlar başladı. Tem Point projesinde otel, hastane ve AVM alanı yer alıyor

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Point Bornova AVM ulaşım bilgileri Haberi

Point Bornova AVM ulaşım bilgileri

55 bin metrekare üzerinde 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan ve birçok ilki bünyesinde barındıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyan ve bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayan proje, İzmir'in en büyük karma yaşam projesi olarak öne çıkıyor. 550 milyon dolarlık yatırım değeri taşıyan, 280 bin metrekare inşaat alanına sahip alışveriş merkezi moda, teknoloji, spor, eğlence ve rezidans konforunu aynı çatı altında buluşturuyor. 200 metre yüksekliğe sahip 50 katlı proje, 2015'in son çeyreğinde İzmirliler ile buluşacak. İzmir'in en önemli yerleşim bölgesi Bornova'da, dönüşümün yeni öncüsü olan proje; konutların yanı sıra yaşam alanlarıyla da dikkat çekiyor. Açık havada vakit geçirmeyi seven İzmirliler için dağ, deniz ve şehir temasıyla tasarlanan projede yer alan alışveriş ve...