25 / 04 / 2024

Polat Renaissance nerede

Polat Renaissance nerede

Avea’nın ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’yle, Polat ‘Renaissance’ otellerinin tüm sabit telefonları, mobil oldu. Bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak.

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Polat Renaissance İstanbul yenileniyor!

Seramik, turizm, inşaat, arazi geliştirme işlerinde faaliyet gösteren Polat Ailesi'nin sahibi olduğu İbrahim Polat Holding, turizmdeki kötü gidişata rağmen yatırıma devam ediyor.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Renaissance Polat Erzurum kışa hazır!

Uluslararası kayak oteli Renaissance Polat Erzurum, kış sezonuna hazırlandı. Geçen sezon suni karlama sistemiyle kış boyunca kar yağdırılan otelde, bu yıl 4 kişilik liftler yapıldı.

Kağıthane Polat Ofis nerede?

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesi 25 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 20 adet ofis ve 4 adet dükkan yer alıyor. Peki Polat Ofis Kağıthane nerede?

Kağıthane Polat Ofis nerede?

Kağıthane Polat Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Projede 229 araçlık otopark yer alıyor. Peki Kağıthane Polat Ofis nerede?

Polat Ofis nerede?

Satış süreci yarın başlayacak olan Polat Ofis projesinde teslimler hemen yapılıyor. Proje yaklaşık 24 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Polat Ofis nerede?

Polat Holding 18 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Polat Holding bünyesinde faaliyet gösteren AP Gayrimenkul'ün ilk ofis projesi “Kağıthane Polat Ofis”i tanıtmak üzere 18 Aralık 2014, Perşembe günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de bir sohbet toplantısı düzenliyor.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Plastik sektörü Avrupa liderliğine koşuyor!

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel'de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Plastik sektörü 2023 yılında Avrupa liderliğine koşuyor!

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel’de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Polat Renaissance nerede Haberi

Polat Renaissance nerede

Avea, Polat Turizm işbirliğiyle, Renaissance Polat İstanbul, Renaissance Polat Erzurum ve Renaissance Bosphorus İstanbul otellerindeki tüm sabit telefonların GSM hatlarıyla entegrasyonunu sağlanarak, mobil telefonlara ‘şirket dahili telefon’ özelliği getirildi. Projeye dahil olan otellerde yapılan bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak

Farklı sektörlerden çok sayıda lider şirkete, ihtiyaçları karşılayan ayrıcalıklı kurumsal çözümler sunan Avea, Polat Holding bünyesindeki Renaissance Polat İstanbul, Renaissance Polat Erzurum ve Renaissance Bosphorus İstanbul otellerinde ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’ projesini hayata geçirdi.

Polat Turizm’e bağlı üç otelde bulunan sabit telefonlar, Avea tarafından geliştirilen ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’ uygulaması ile birleştirilerek; Avea kurumsal hat müşterilerinin Avea hattı taşıyan mobil telefonları, dect, masa telefonu ve IP telefonlarla eşleştirilerek, mobil telefonlara ‘şirket dahili telefon’...