20 / 04 / 2024

Polisan Fiori renkleri

Polisan Fiori renkleri

Türkiye’ nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, bu yıl “ Fiori ” canlı renkler serisi ile evlerinizi daha da renklendiriyor.

ŞOK’ta Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market’in başlattığı indirim günleri yarın sona eriyor. Buna göre, Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü. İşte 11 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Tapu belgesinin renkleri ne anlama gelir? 

Taşınmaz ürünlerin farklı tapu türleri vardır. Buna göre, gayrimenkul sahibi olmak isteyen kişiler, gayrimenkul tapusu hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Ayrıca farklı türlerde olan bu tapular farklı renklere sahiptir. Peki tapu çeşitleri ve renkleri nelerdir? İşte tapu renkleri hakkında bilgiler...

TOGG kaç renk var? TOGG renkleri neler? TOGG hangi renklerde satılacak?

TOGG gündemde olan konulardan biridir. Özellikle TOGG renkleri merak edilmektedir. İşte detaylar!

Polisan'ın Pendik arazisinin değeri 3'e katlandı!

Polisan Holding'in Pendik arazisinin değeri yapılan değerlemeye göre 1 milyar TL'yi aştı. Geçtiğimiz yıl söz konusu arazinin değeri 329 milyon liraydı.

TOGG’un renkleri belli oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un renkleri belli oldu.

Polisan Holding 3 ildeki 8 bin dönümlük tarım arazisini satıyor! 

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

KC İnşaat Polisan'a 125 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

KC İnşaat ile Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. Mahkeme,  KC'nin Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

Polisan'ın acı günü! Necmettin Bitlis vefat etti!

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis vefat etti. Bitlis'in cenazesi 26 Ekim Perşembe günü İstanbul Teşfikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek..

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Polisan Boya'nın adı değişti: Polisan Kansai Boya!

Japonlara satılan Polisan Boya'nın yeni adı Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tescil edildi.

Franke ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşındı!

Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış, Franke ürün gamının, bu renkli üyeleri ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşınıyor.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satıldı!

Polisan Holding CEO'su Mizrahi: "Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya'nın yüzde 50'sini satın aldı" dedi.

Polisan Fiori renkleri Haberi

Polisan Fiori renkleri

Polisan Boya, “Fiori” canlı renkler serisiyle cesurca kendini yansıttığını düşünülen “Osmanlı Kırmızısı”, Türkiye’nin en sevdiği renklerden  “Çekici Lila”, mekanlara enerji katacağına inanılan  “İstanbul Pembesi” ve “İstanbul Yeşili” renkleriyle duvarlarınıza baharı getiriyor.

1985 yılından beri faaliyetini sürdürdüğü boya sektöründe fark yaratan, yenilikçi, cesur, kimliğine uygun projelere imza atan Polisan Boya, bu kez de yeni serisi “Fiori” canlı renkler ile karşımıza çıkıyor. Polisan Boya'nın yüksek kaliteli duvar boyalarının yeni ürünü olan “Fiori Serisi” içinde barındırdığı “Çekici Lila”, “Osmanlı Kırmızısı”, “İstanbul Pembesi” ve “İstanbul Yeşili” renkleriyle duvarlara hayat veriyor.

Fiori serisindeki; Türkiye’de en çok tüketilen renklerden Lila’nin en göz alıcı tonu “Çekici Lila” ile renklenen mekanlar büyük sükse yaratırken, birbiriyle büyük bir uyum içinde olan “Tamamlayıcı Renkler” sayesinde huzurlu ve ferah yaşam alanlarına kavuşuyor....