25 / 04 / 2024

prefabrik şantiyeler

prefabrik şantiyeler

Prefabrik ve konteyner şantiye yapıları üreticisi Karmod'un Genel Müdürü Hakan Durmaz, son yıllarda gerçekleştirilen büyük yapı projelerinin prefabrik şantiye sektöründeki büyümeye önemli etkisinin olduğunu belirtti...

Türkiye'de ilk prefabrik ev ne zaman, kaç liradan satıldı?

Türkiye'nin ilk prefabrik evleri, Adapazarlı bir firma tarafından 1965 yılında İstanbul'da satışa çıkarıldı. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı o haber...

Er Prefabrik 25 inşaatta çalışıyor!

Er Prefabrik, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üretimini gerçekleştirerek Ege Bölgesi'nin lider firması oldu. Firma 25 inşatta faaliyet gösteriyor...

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

Kocaeli Başiskele'de prefabrik ev kül oldu!

Başiskele Yeniköy’de bulunan tek katlı prefabrik evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken ev kullanılamaz hale geldi.

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Deniz Feneri Derneği'nden Suriyelilere 108 adet prefabrik ev!

Deniz Feneri, Kilis'te Suriyeli sığınmacıların barındığı Toplama Merkezi'ndeki prefabrik sayısını 108'e çıkardı. Deniz Feneri Derneği sadece Suriye savaşının çaresiz insanları için değil, afet durumlarında da sokakta kalanlar için prefabrik evler kuruyor

ASO 1. Organize Sanayi alt yapı şebeke inşaatları ile prefabrik binaları ihalesi 1 Aralık'ta!

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, genel hizmet ve destek alanının alt yapı şebeke inşaatları ile betonarme prefabrik binalarının inşaatı işini ihaleye çıkarıyor. İhale 1 Aralık 2014 tarihinde yapılacak.

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı sorumluluk beyanını yayınladı!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı sorumluluk beyanını yayınladı.

Bu prefabrik ev 14 bin TL!

Depreme karşı dayanıklılığıyla son yıllarda talebin arttığı prefabrik konutlar kullanıcının ihtiyacına göre 1+1, 2+1, 3+1 olarak dizayn edilebiliyor. Prefabrik evlerde fiyatlar 14 bin liradan başlıyor.

Gazze'nin güneyinde 100 prefabrik ev inşa ediliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) bir hayır kurumunun, İsrail saldırılarında evleri yıkılan Filistinliler için Gazze'de 100 prefabrik ev inşa etmeye başladığı bildirildi. Kurum, Gazze'nin güneyinde 100 prefabrik ev inşa etmeye başladı

Karmod Prefabrik, Irak'a sosyal konut sevkiyatına başladı!

Karmod Prefabrik'ten yapılan açıklamaya göre Irak Merkezi Hükümeti ile yapılan anlaşma çerçevesinde üretimine başlanan 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin ilk partisi kurulum yerine sevk edilmek üzere yola çıktı.

Karmod Prefabrik, Irak'ta kurulacak sosyal konutların sevkiyatına başladı!

Karmod Prefabrik, nakliyelerin yeniden başladığı Irak'ta kurulacak sosyal konutların sevkiyatına başladı.üretimine başlanan 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin ilk partisi kurulum yerine sevk edilmek üzere yola çıktı.

Büyük projelerdeki artış prefabrik şantiye sektörüne yaradı!

Prefabrik ve konteyner şantiye yapıları üreticisi Karmod'un Genel Müdürü Hakan Durmaz, son yıllarda gerçekleştirilen büyük yapı projelerinin prefabrik şantiye sektöründeki büyümeye önemli etkisinin olduğunu belirtti...

prefabrik şantiyeler Haberi

prefabrik şantiyeler

Prefabrik ve konteyner şantiye yapıları üreticisi Karmod'un Genel Müdürü Hakan Durmaz, son yıllarda gerçekleştirilen büyük yapı projelerinin prefabrik şantiye sektöründeki büyümeye önemli etkisinin olduğunu belirtti. 


Durmaz, gerek kentsel dönüşüm konut projeleri gerekse yol ve havalimanı yapımı gibi projelerin prefabrik sektöründe büyümeye katkı sağladığını, Karmod olarak yapı projelerine daha iyi hizmet verebilmek için ürün geliştirme çalışmaları ile beraber yeni yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, kısa sürede hızlı üretim ve hızlı kurulum imkanı sunan şantiye yapıları ürettiklerini kaydetti. 


Durmaz, 21 bin metrekare üretim alanına sahip tesislerde aylık ortalama 3 bin kişilik şantiye yapısı ürettiklerini belirterek yapılarını demonte imalat sonrası kısa sürede yerinde kullanıma hazır olarak teslim ettiklerini ifade etti. 


Zamanla yarışan büyük projeler de hızın önem kazandığını vurgulayan Durmaz, geliştirdikleri yeni nesil kon teynerle kurulumu oldukça...