29 / 03 / 2024

Ramazan Özünal

Ramazan Özünal

Ankara’dan gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal; Kocaeli bize göre örnek ve model bir il konumunda, birlikte önemli hizmetleri yönetmeye devam edeceğiz, dedi.

Ramazan ayına 6 gün kala müjdeli haber geldi! Marketler et fiyatlarını sabitledi! İşte o marketler...

İstanbul'da bazı marketler, Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İşte et fiyatlarının sabitlendiği o marketler...

Ünlü ekonomistten korkutan açıklama: Önce Ramazan ardından da seçim zamlarına hazır olun

Akaryakıttan gıdaya, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ediyor. Evdeki hesap bir türlü çarşıyla tutmuyor.  Ekonomist Şenol Babuşçu zamların devam edeceğini belirterek, Ramazan zamları ardından da seçim zamlarının kapıda olduğunu söyledi.

Dr. Ramazan Demirtaş'tan 'İlkbahar gelmeden deprem göreceğiz' açıklamasına tepki: Deprem bilimini ucuzlattınız!

Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından, Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın ilkbahara işaret ederek yaptığı deprem açıklamasına tepki gösterdi. İşte Demirtaş'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar... 

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.

Emekli Bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Takvim belli oldu! O gün paranız hesabınızda olacak

Ramazan Bayramına sayılı günler kala emeklilerin ne zaman bayram ikramiyesi alacağı merak edilip araştırılıyor. Emekli Bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Takvim belli oldu! O gün paranız hesabınızda olacak...

ŞOK'ta Ramazan'a özel indirimler başladı! 4 günlük indirim fırsatı yüzleri güldürecek!

ŞOK Marketleri, Ramazan ayı için hazırladığı indirim kampanyaları kapsamında ürünlerin yerlerini belirledi. 28 Mart tarihine kadar raflarda yerini alacak olan ürünlerin listesi de açıklandı. Detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı onayladı: Emeklilerin 2023 Ramazan Bayram İkramiyeleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla, yeni bayram ikramiyesi miktarı açıklandı! Ramazan Bayramı yaklaşırken, emekli vatandaşlarımızın merakla beklediği ikramiye tutarları belli oldu.

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Ramazan Özünal Haberi

Ramazan Özünal

Ankara’dan gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ı makamında ziyaret etti. Kocaeli’de önemli ve ciddi anlamda örnek hizmetler üretildiğini ifade eden Genel Başkan Özünal, “Hükümet iyi hizmetler karşılığında milletin desteğini alıyor. Kocaeli bize göre örnek ve model bir il konumunda. Hizmete açık değerli yöneticiler sayesinde birlikte önemli hizmetleri yönetmeye devam edeceğiz” dedi.


MUHTARLAR ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ


Muhtarlar Federasyonu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Vekili Özak, muhtarlarla birlikte çalıştıklarını, önemli konuları istişare ettiklerini dile getirdi. Başkan Vekili Özak, “Muhtarlar bizim çalışma arkadaşlarımızdır. Onları ekip arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Bu bakımdan hizmetlerimiz daha olumlu ve yerinde oluyor. ‘Kentte ne varsa köyde de o olacak’ sloganıyla hizmetlerimiz devam ediyor. Köylerde kültür merkezleri, köy fırınları,...