24 / 04 / 2024

Rem Koolhaas biyografi

Rem Koolhaas biyografi

Mimar Rem Koolhaas kimdir? Rem Koolhaas nereli? Rem Koolhaas hangi okuldan mezun? Rem Koolhaas imzalı eserler hangileri? İşte Marka 2014 etkinliğinin konuğu Rem Koolhaas'ın özgeçmişi, biyografisi...

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile İrem Tiren tarafından kuruldu.

Togg'da üst düzey atama

Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 29 Ekim’de düzenlenen törenle elektrikli otomobillerini üreteceği Gemlik Kampusu’nun açılışı yapıldı. Togg bünyesinde finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yönetici (CFO) olarak göreve geldi.

Altında neler oluyor? Büyük kıyamete son 4 gün!

Altın yatırımcıları gelecek hafta gerçekleşecek Fed toplantısında ürem artış patikasına dair işaretlere odaklanırken, fiyatlamalarda davranışlarında ölçülü bir seyir izleniyor.

Teknik Tek Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Tek Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İrem Sude Çiftçi tarafından kuruldu.

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmed Mohammed Alnahı, Mohammed Alı Ah Alı ve Ömer Koçak ortaklığında kuruldu.

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İrem Arman tarafından kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Kolaj Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kolaj Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Eylem Koca ve İrem Nur Öğmen ortaklığında kuruldu.

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrem Beden tarafından kuruldu.

Galataport'un yüzde 85'i kiralandı!

Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, Galataport projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, kiralama oranının şu anda yüzde 85’lerde olduğunu söyledi.

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şule Coşar ve İrem Şura Coşar ortaklığında kuruldu.

Esnaflardan daha etkili kira yardımı talebi!

REM Esnaf Barometresi Raporu Nisan 2021 dönemi sonuçları yayınlandı. Buna göre, esnaf daha fazla yardım bekliyor. Esnaflar, salgın sürecinde kira yardımı ve vergi istisnaları talep ediyor...

Rem Koolhaas biyografi Haberi

Rem Koolhaas biyografi

Rem Koolhaas, 1944 Rotterdam doğumlu... Rem Koolhaas, mimarlık eğitiminden önce bir süre gazetecilik ve senaryo yazarlığı yapmış, 1968 yılında almaya başladığı mimarlık eğitimden hemen sonra yazdığı Delirious New York adlı kitabıyla henüz hiçbir bina inşa etmemişken çok büyük bir üne kavuşmuştur. 1975 yılında Londra’da Madelon Vriesendrop ve Elia-Zeo Zenghelis ile birlikte kurduğu ve temel anlayışlarını “Bugünün toplumuna hitap etmek ve bugünün binalarını tasarlamak üzerine oturtan” OMA ekibiyle beraber 1978 yılında Den Haag Parlementosu Ek Binası yarışmasını kazandı. Hemen sonrasında Amsterdam IJ-Plein adında bir toplu konut planlaması yapan ekip, Chicago Illinois Teknik Üniversitesi Kampüs Merkezi için açılan yarışmada da birinciliği aldı. Bu yarışma sonucunda OMA, Mies van der Rohe tarafından tasarlanmış bir yapıya ilk defa ek yapma şansına sahip olan mimari...