26 / 04 / 2024

Rem Koolhaas etkinlikleri

Rem Koolhaas etkinlikleri

Rem Koolhas, MARKA 2014 için Türkiye’ye geliyor. Çağımızın en büyük ve en saygın mimarları arasında anılan Koolhaas, mimarlık alanındaki benzersiz yetenekleri kadar büyük bir düşünür olarak da günümüzde dikkat çekiyor.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa I.M. Ahmed Elyan tarafından kuruldu. 

Rem Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rem Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Kırıcı tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılarda Erdinç Silan imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Yörem Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörem Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdal Tosun tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

Rem Koolhaas etkinlikleri Haberi

Rem Koolhaas etkinlikleri

Mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden Pritzker Mimarlık Ödülü’nü alan ve Time dergisi tarafından dünyanın gidişatını en çok etkileyen 100 kişi arasında gösterilen Rem Koolhas, MARKA 2014 için Türkiye’ye geliyor. Çağımızın en büyük ve en saygın mimarları arasında anılan Koolhaas, mimarlık alanındaki benzersiz yetenekleri kadar büyük bir düşünür olarak da günümüzde dikkat çekiyor. Sınır tanımayan yaratıcılığın babası olarak tanınan ünlü mimar ayrıca dünyadaki birçok tehditkar ve iddialı projenin de sahibi.


Dünya medyasını etkileyen düşünürlerden pazarlama dehalarına kadar birçok ilgi çeken ismi ağırlayan MARKA Konferansı'nın bu yılki konukları arasında dünyaca ünlü mimar Rem Koolhas yer alıyor. İnşa edilmiş binaları kadar hafızalara kazınan sözleri, kitapları ve sergileri ile ünlenen Rem Koolhas, MARKA 2014’te tüm dikkatleri üzerine toplayacak.


Rem Koolhas, 2014 yılında en önemli mimarlık...