25 / 04 / 2024

Renovia İstanbul proje özellikleri

Renovia İstanbul proje özellikleri

Kadıköy’ün merakla beklenen projesi Renovia İstanbul satış öncesinde yabancı yatırımcılara tanıtıldı. Yüksek yatırım değeriyle uzun zamandır dikkatleri üzerine çeken proje, şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı...

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul proje ve inşa süreciyle ilgili hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. İnşallah yakında bununla ilgili ihaleye de çıkılacaktır." dedi...

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy projesinde dairelerin tamamı satıldı. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.

Akros İstanbul proje fiyatları!

Akros İstanbul proje fiyatları 558 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak Beylikdüzü'de Ertok Yapı, Ak Proje ve Kaysel İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Beykent Avenue İstanbul proje fiyatları!

Konut teslimlerinin 219 yılı içerisinde gerçekleşeceği Beykent Avenue İstanbul projesi 436 daireden meydana geliyor. Beykent Avenue İstanbul proje fiyatları 443 bin TL'den başlıyor.

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları!

Moment İstanbul projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları 599 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Be Life Çekmeköy fiyat!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy'de daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor..

Be Life Çekmeköy projesi yolda! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Çekmeköy'de 169 konutluk yeni proje hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor..

Renovia İstanbul proje özellikleri Haberi

Renovia İstanbul proje özellikleri


İnşaat sektörünün güçlü kuruluşlarından Vartaş, Kadıköy’de toplam 5 adaya yayılan yatırımlarından ilki Renovia İstanbul’u 17 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda düzenlediği toplantıda yatırımcılarına tanıttı.


Almanya merkezli Stern Immobilien AG ortaklığıyla hayata geçirilen Renovia İstanbul, mimarisi ve lokasyonuyla Kadıköy’ün dönüşüm projeleri arasında sembol niteliğinde konumlanıyor.


Vartaş’ın toplamda 110 bin metrekareye yayılan Kadıköy’deki projelerinin ilki Renovia İstanbul, şimdiden yatırımcıların yoğun ilgisini görmeye başladı.


Kadıköy’e 700 Milyon TL’lik Yatırım


İstanbul’un dönüşümünde büyük bir rol üstlenerek Kadıköy’de 5 adada projeler geliştiren Vartaş, bölgede toplam 700 milyon TL’lik yatırım değerine sahip projelere imzasını atacak. 


Bu projelerinden ilk konut projesini ise dünyada birçok başarılı projeye imzasını atan Stern Immobilien AG ortaklığında 300 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.



Yüksek prim potansiyeliyle dikkat...