20 / 04 / 2024

RESICON ve özak gyo yeni ortaklığı

RESICON ve özak gyo yeni ortaklığı

Özak GYO’nun geliştirmekte olduğu İstanbul ve İzmir’deki iki yeni projesinde pazarlama ve satış danışmanlığı hizmetlerini “RESICON” verecek. RESICON oroje pazarlama ve satış danışmanlık hizmeti verecek.

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Zak Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gelir tarafından kuruldu.

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Kılıç tarafından kuruldu.

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Özak GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Özak GYO, 1 Ocak 2022 - 31 Mart 2022 dönemine ilişkin finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Özak GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

Özak GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

Özak GYO 2020 yılı sorumluluk beyanı ve finansal raporu!

Özak GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanı ve finansal raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlandı.  

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

RESICON ve özak gyo yeni ortaklığı Haberi

RESICON ve özak gyo yeni ortaklığı

RESICON; 


Özak GYO – Yenigün – Ziylan Adi Ortaklığı’nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi kapsamında Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile birlikte geliştireceği İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme’deki Konut, Rezidans, Ofis, Otel ve Ticari Ünite Karma Projesi ile ilgili olarak “Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti” ve “Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti” konularındaki Danışmanlık Hizmetleri ile; Özak GYO’nun; Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi kapsamında Emlak Planlama İnşaat Proje Yön. ve Tic. A.Ş. ile birlikte geliştireceği İzmir Alsancak’taki Konut, Rezidans, Ofis, Otel ve AVM Karma Projesi ile ilgili olarak “Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti” ve “Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti” konularındaki Danışmanlık Hizmetlerini verecek. 

Proje ve Konsept Geliştirme aşamasında olan Özak GYO’nun bu iki yeni Karma...