20 / 04 / 2024

Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul

Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul

Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi, Robert Martin Kingsmill Yönetim Kurulu Başkanlığı ve David Doeh Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Ekim tarihinde kuruldu.

Gayrimenkulün liderleri sorunların çözümü için yapılacak 15 maddeyi sıraladı!

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 11. si düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti. Zirvede piyasasındaki sorunlar masaya yatırılarak, yapılması gerekenler açıklandı.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

JPMorgan'dan nakitten daha fazla kazandıracak yatırım tavsiyesi!

JPMorgan Asset Management’e göre portföyün yüzde 60’ını hisse senetlerine, yüzde 40’ını da tahvillere yatırmaya yönelik yatırım stratejisinin önümüzdeki 10 yıllık dönemde nakitten daha fazla kazanç getirecek.

Fed’den UBS’ye 268,5 milyon dolarlık rekor ceza

ABD Merkez Bankası (Fed), Credit Suisse'in Archegos Capital Management ile işlemlerindeki risk yönetimi başarısızlıkları nedeniyle 268,5 milyon dolar para cezası verdi. İşte detaylar...

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de Alican Çetinkaya tarafından kuruldu.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İlyas Civelek tarafından kuruldu.

Barship Asset İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barship Asset İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hans C.Dall Nygaard tarafından kuruldu.

Seaborne Asset İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seaborne Asset İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Leonıd Bogorad tarafından kuruldu.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her sene düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık günü gerçekleştirildi. Peki sektör temsilcileri gayrimenkul sektörüne ilişkin neler dedi? İşte ayrıntılar...

Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul Haberi

Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul
Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi, Robert Martin Kingsmill Yönetim Kurulu Başkanlığı ve David Doeh Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu.


Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin, bunlarla sınırlı olmamakla birlikte asıl meşgale konusu aşağıda belirtilmiştir: 1. Gayrimenkul alım satım, kiralama, kiraya verme, elde tutma, işletme faaliyetleri dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, her türlü gayrimenkul yönetim ve danışmanlık hizmeti ile ilgili olarak her türlü iş, işlem ve faaliyeti gerçekleştirmek, 2. İşyeri, konut, mağaza, alışveriş merkezi, eğlenme ve dinleme alanları, hipermarket, ticaridepo, ticari park, hastane, otel ve buna benzer her türlü ticari yapılandırmasını gerçekleştirmek üzere yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak, kiraya...