26 / 04 / 2024

Rings İstanbul ödeme seçeneği Rings İstanbul projesi

Rings İstanbul ödeme seçeneği Rings İstanbul projesi

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings İstanbul projesinin ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faizle vadelendirme yapılıyor. Ayrıca projede bir de AVM yer alıyor.

Nef Sancaktepe 19 ödeme seçenekleri!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Sancaktepe 19 projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de, Rings İstanbul Evleri'nin karşısında yükseliyor. Nef Sancaktepe 19 ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Sancaktepe Evleri ödeme planı 2017!

Rings İstanbul'un hemen karşısında konumlandırılan Nef Sancaktepe Evleri 6 blokta 439 konuttan meydana geliyor. İşte Nef Sancaktepe Evleri ödeme planı 2017...

Aydos Bizimtepe Samandıra ödeme seçenekleri!

Halk GYO - Vakıf GYO ortaklığıyla yükselen proje Rings İstanbul Evleri'nin yanında bulunuyor. Aydos Bizimtepe Samandıra ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan vade sağlanıyor.

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı!

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişen projede teslimler hemen yapılıyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz imkanı sunan proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul kampanyası!

Rings İstanbul kampanyası ile banka kredisiz, faizsiz ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunabiliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1'den 5+2 dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyatları!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede 30 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 1.500 adet daireden oluşan Rings İstanbul Konutları'nda dairelerin alanları 79 metrekare ile 273 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Rings İstanbul ödeme seçenekleri...

Rings İstanbul güncel fiyat listesi!

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor. 1500 daireden meydana gelen projede 50 ay vade farksız taksitle ödeme yapılıyor. İşte Rings İstanbul güncel fiyat listesi...

Rings İstanbul ödeme tablosu!

Rings İstanbul projesinde daireler 311 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1.500 daireden meydana gelen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daireler yer alıyor. İşte Rings İstanbul ödeme tablosu...

Selin Yapı Rings İstanbul'da 36 ay vade imkanı!

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Selin Yapı Rings İstanbul projesininödeme planı kapsamında 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Rings İstanbul projesinde 499 adet daire yer alıyor.

Rings İstanbul ödeme seçeneği Rings İstanbul projesi Haberi

Rings İstanbul ödeme seçeneği Rings İstanbul projesi


Selin yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinde 499 adet daire ve 99 adet rezidans bulunuyor. Rings İstanbul projesi İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.


Rings İstanbul kapsamında şirket bünyesinde 36 ay 0 faiz oranıyla vadelendirme imkanı sunuluyor.



Rings İstanbul projesinde bir de AVM yer alıyor. Rings AVM'de, çocuk ve gençlere özel eğlence alanları, hipermarket ve elektronik marketler ve restotan bulunuyor..


Rings İstanbul projesinde 112 adet mağaaza ve 9 adet sinema salonu mevcut.


Anadolu yakasının son iki oramından biri olan Aydos eteklerinde inşa edilen Rings İstanbul projesi Üsküdar- Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunun hemen yanında yükseliyor.



Rings İstanbul projesi konumu itibariyle Sabiha Gökçen havalimanı'na 8 dakika, FSM Köprüsü'ne 20 dakika, İstanbul Finans Merkezi'ne 15 dakika, Boğaziçi Köprüsüne 15 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Rings İstanbul projesinde ev sahiplerinin...