26 / 04 / 2024

rusya comcity projesi

rusya comcity projesi

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Türk şirketi Rönesans Holdingin inşa ettiği Moskova'nın yeni yerleşim bölgesinin en önemli projelerinden Comcity şantiyesini ziyaret etti. Rönesans Holding'in bu ülkedeki projeleri hız kesmiyor.

Türkiye Rusya ve İran ortak otomobil geliştirecek! Sürpriz haber açıklandı

Bu yılın son çeyreğinde yüzde yüz elektrikli otomobil TOGG'u yollara çıkarmaya hazırlanan Türkiye'nin İran ve Rusya ile ortak bir otomobil projesi gerçekleştirmeye hazırlandığı açıklandı. İşte sürpriz haberin detayları...

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Rusya'da konut sektöründe başı Moskova ve St. Petersburg çekiyor!

Rusya'da düşük faiz ve teşvikli ipotek programı sayesinde patlama yapması öngörülen konut sektörü, birkaç bölge dışında durağanlığını sürdürüyor. Rusya'da 800'ün üstünde şehirde tek bir yeni inşaat projesi olmadığı belirtiliyor.

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Türk müteahhitlere Rusya fırsatı!

Rusya, Ticaret Bakanlığı’nın 2020-2021 Dönemi Hedef Ülkeler listesindeki 17 ülkeden biri olarak dikkat çekiyor. Türk firmaların Rusya’da 73.7 milyar dolar değerinde 2 bine yakın projesi bulunuyor.

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Rusya, Çin, Hollanda ve Belçika Kanal İstanbul'a talip!

Kanal İstanbul hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, aralarında Rusya, Çin, Hollanda ve Belçika'nın bulunduğu ülkelerden firmalar ve kredi kuruluşlarının Kanal İstanbul Projesi ile ilgilendiğini açıkladı...

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Ant Yapı Rusya'daki iki projesini tamamladı!

Ant Yapı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Çehov Kulüp Evi projesi ile FİLİ-GRAD-2. projesini tamamladı.. 

Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor!

Çin, Belarus, Almanya, Kazakistan, Moğolistan, Polonya ve Rusya, Çin-Avrupa demiryolu hattının geliştirilmesi için bir anlaşmaya imza attı.Çağdaş Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor.

Türk Akımı Projesi'nde imzalar atıldı!

Rusya doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak olan "Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı Projesi" için hükümetler arası anlaşma imzaladı.

Ant Yapı Rusya’da yeni projeye başlıyor!

Toplam 610 konutluk proje olan Ant Yapı Rusya projesi 2018 yılının Mayıs ayında tamamlayacak. Proje 113 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Rusya ile Türk Akımı görüşmeleri yeniden başladı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi kapsamında Türkiye ile görüşmelerin yeniden başladığını belirtti.

rusya comcity projesi Haberi

rusya comcity projesi

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Türk şirketi Rönesans Holdingin inşa ettiği Moskova'nın yeni yerleşim bölgesinin en önemli projelerinden Comcity şantiyesini ziyaret etti. Moskova'nın en büyük ve en prestijli iş ve ticaret merkezlerinden biri olan Comcity Projesi, şehrin yeni büyüyen bölümünde adeta yeni bir şehir kuruyor. Rusya'nın en büyük yabancı inşaat şirketi olan Rönesans Holding'in bu ülkedeki projeleri hız kesmiyor. 


Moskovcffun yeni yerleşim bölgesinde yer alan ve çok amaçlı iş ve ticaret merkezi olarak hizmet verecek olan Conjcity şantiyesi, 20 Ağustos 2014 tarihinde Rusya'nın önemli iki ismine ev sahipliği yaptı. Moskova'nın yeni büyüyen bölümü ile bizzat ilgilenen Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev ile Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin'in ziyaretleri sırasında Rönesans İnşaat Rusya CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol hazır bulundu. Rönesans...