19 / 04 / 2024

sabit telefonu mobile çevirme

sabit telefonu mobile çevirme

Avea’nın ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’yle, Polat ‘Renaissance’ otellerinin tüm sabit telefonları, mobil oldu. Bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak.

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23'ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?

Samsung Galaxy A23 128 GB 4 GB Cep Telefonu A-101’de indirimde! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

Samsung Galaxy A23 128 GB 4 GB Cep Telefonu A-101’de indirimli satılıyor. İşte telefonun özellikleri ve 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

Samsung Galaxy A04s 128 GB 4 GB RAM cep telefonu indirimde! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Samsung Galaxy A04s 128 GB 4 GB RAM cep telefonu indirime girdi. İşte özellikleri ve 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

A-101’de Oppo indirimini kaçırma! C25Y Realme 128 GB 4 GB RAM Cep Telefonu ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

A-101’de Oppo indirimini kaçırma! C25Y Realme 128 GB 4 GB RAM Cep Telefonu ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

T-Mobile da skandal! Milyonlarca kullanıcının bilgisi çalındı!

Bir kablosuz telekomünikasyon şirketi olan T-Mobile, bilgisayar korsanlarının veri ihlalinde yaklaşık 37 milyon faturalı ve ön ödemeli müşterinin bilgilerini çaldırdığını itiraf etti.

Oppo A96 cep telefonu indirime girdi mi? Fiyatı ne kadar? 20 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Güçlü donanımı ve estetik görünümüyle aynı fiyat yelpazesindeki benzerlerinden ayrılan Oppo A96 cep telefonu, bütçesini fazla zorlamaya mesafeli tüketiciler için cazip bir seçenek oluşturuyor. Peki Oppo A96 cep telefonu hangi özelliklere sahip? Fiyatı kaç lira?

Tüketiciler tercih değiştiriyor! Katlanabilir cep telefonu satışı patladı!

Cep telefonu tüketicileri son yıllarda katlanabilir cep telefonlarına yöneldi. Yapılan analizlere göre, tüketiciler katlanabilir telefonlara her geçen gün daha çok ilgi gösteriyor. Satışların 18 milyon rakamına ulaşacağı öğrenildi.

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası peş peşe duyurdu! Sabit faiz, uygun vade ve taksitle kredi veriliyor! 

Ziraat Bankası, milyonlarca çiftçiye sabit faiz ve uygun vadeyle kredi veriyor. Çiftçiler dikkat! Hemen siz de şartlara bakın! 

Ticaret Bakanlığı açıkladı cep telefonu alacaklara sevindirici haber!

Ticaret Bakanlığı'nın yapmış olduğu açıklamaya göre cep telefonu satışlarına ilişkin taksit düzenlemesi yapılacak. Bu düzenlemeye göre, fiyatı 12 bin liranın üzerinde olan cep telefonu satışlarında taksit süresi 3 ay olacak.

Hazır giyimde sabit fiyat geliyor! Zincir marketlerin başlattığı fiyat sabitleme tekstilde de başlıyor... 

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü enflasyon, kur baskısı ve maliyetlerin neden olduğu olumsuzluklarla mücadele ediyor. Zincir marketlerin başlattığı fiyat sabitleme tekstilde de başlıyor! Hazır giyimde sabit fiyat geliyor...

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Cep telefonu alacaklar dikkat! Yüzde 50'ye varan fiyat avantajları var. İşte fiyat listesi

Cep telefonu fiyatlarının 60 bin lirayı bulması vatandaşları kredi kullanarak telefon almaya ya da talebi ertelemeye iterken her geçen gün büyüyen sıfırlanmış telefon pazarı dünyada ve Türkiye'de giderek büyüyor.

Yeni telefon alacaklar müjde! Cep telefonu kredisi bakın ne kadar arttı?

Cep telefonu almak için kullanılan kredilere BDDK yeni düzenleme getirdi. Düzenlemede yenilenmiş ürünler için artık 12 aya kadar taksit imkanı da var.

sabit telefonu mobile çevirme Haberi

sabit telefonu mobile çevirme

Avea, Polat Turizm işbirliğiyle, Renaissance Polat İstanbul, Renaissance Polat Erzurum ve Renaissance Bosphorus İstanbul otellerindeki tüm sabit telefonların GSM hatlarıyla entegrasyonunu sağlanarak, mobil telefonlara ‘şirket dahili telefon’ özelliği getirildi. Projeye dahil olan otellerde yapılan bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak

Farklı sektörlerden çok sayıda lider şirkete, ihtiyaçları karşılayan ayrıcalıklı kurumsal çözümler sunan Avea, Polat Holding bünyesindeki Renaissance Polat İstanbul, Renaissance Polat Erzurum ve Renaissance Bosphorus İstanbul otellerinde ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’ projesini hayata geçirdi.

Polat Turizm’e bağlı üç otelde bulunan sabit telefonlar, Avea tarafından geliştirilen ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’ uygulaması ile birleştirilerek; Avea kurumsal hat müşterilerinin Avea hattı taşıyan mobil telefonları, dect, masa telefonu ve IP telefonlarla eşleştirilerek, mobil telefonlara ‘şirket dahili telefon’...