20 / 04 / 2024

Sabri Uslu

Sabri Uslu

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Aydınlar, İlyas Gündüz, Sabri Uslu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Esenler, Namıkkemal Mahallesi'nde kuruldu.

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu. 

Mustafa Sabri Doğrusoy bir yıl daha Doğuş GYO'da!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin 1 yıl daha uzatılmasına yönelik yaptığı başvuru onaylandı...

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Üründü tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin uzatılması için başvuru yaptı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'i, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görev süresinin uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu...

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Sabri Uslu Haberi

Sabri Uslu

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Aydınlar, İlyas Gündüz, Sabri Uslu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik sanayi sitesi, otel, okul, hastane, iş hanı, kentsel dönüşüm, kentsel yenileme, kentsel düzenleme, kentsel plan, proje işleri, kültür ve sanat, spor, sosyal hizmet, coğrafi ve kent bili sistemleri, park ve bahçe, çevre düzenlemesi katı atık ve çöp toplama, dolgu tefsiye, kanal kanalizasyondu şebekesi, her türlü alt yapı, kat karşılığı inşaat gibi her nitelikte ve özellikte binaların ve tesislerin yapı taahhüdünde bulunmak ve bunlara ait bilumum sıhhi tesisat alt yapı, dekorasyon, plan, proje ihalelerine katılmak, taahhütleri...