20 / 04 / 2024

safranbolu tanıtımını yapan belgesel

safranbolu tanıtımını yapan belgesel

Safranbolu Kültür Ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yok olmaya yüz tutmuş 3 bin yıllık geçmişe sahip Safranbolu'da, koruma bilincinin başlamasında Süha Arın'ın belgeselinin büyük rol oynadığını söyledi...

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

iPhone almak hayal oldu… Apple’dan tüm ürünlerine şok zam!

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden Apple, hemen hemen tüm ürünlerine zam yaptığını açıkladı. Yeni iPad modelleri ve iPhone SE’nin tanıtımını yapan ABD’li teknoloji devi, mevcut ürünlerine zam yaptı. Deyim yerindeyse artık iPhone almak hayal oldu…

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile bugün Fatih Kütük tarafından kuruldu.

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

safranbolu tanıtımını yapan belgesel Haberi

safranbolu tanıtımını yapan belgesel


Merhum yönetmen Süha Arın tarafından 1976'da çekilen, Antalya Film Festivali'nde dalında en iyi film seçilen "Safranbolu'da Zaman" belgeseli, ilçenin tanıtımına katkı sağlayacak.


Safranbolu Kültür Ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yok olmaya yüz tutmuş 3 bin yıllık geçmişe sahip Safranbolu'da, koruma bilincinin başlamasında Süha Arın'ın belgeselinin büyük rol oynadığını söyledi.


Belgeselin geleneksel Türk sivil mimarisinin en çarpıcı örneklerini yansıttığını anlatan Dizdar, "Safranbolu'nun tanıtımına katkıları tartışılmaz değerli yönetmen Süha Arın, diğer birçok filmi gibi ‘Safranbolu'da Zaman’ belgeselini de coşku ve heyecan dolu bir grup öğrencisi ile gerçekleştirmişti. Şehrimiz için bunca öneme sahip belgesel, 35 milimetre film formatında çekilmiş. Vakfımız belgeselin yeni nesillerle daha etkili buluşabilmesi için gelişen teknolojik imkanların desteğiyle, orijinal filmlerin ve ses bantlarını dijital ortama aktardı, görüntülerdeki...