29 / 03 / 2024

Şahinbeye modern kapalı pazar mı yapılacak

Şahinbeye modern kapalı pazar mı yapılacak

Şahinbey Belediyesi yapımına başlanan ve 7 bin 925 bin metrekare inşaat alanı ile Gaziantep’in en büyük pazar yerlerinden biri olacak Narlıtepe Semt Pazarı, çok yakın bir zamanda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

O ilde 4 iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlara büyük fırsat! 

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Karaer Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan Modern Kapalı Pazar Yerindeki 4 iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Resim Modern fiyat listesi 2018!

Resim Modern'de yoğun talep üzerine kapalı satış süresi 7 Şubat 2018 tarihine kadar uzatıldı. Resim Modern fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 

Resim Modern projesinde kapalı satış süresi 7 Şubat'a kadar uzatıldı!

Resim Modern projesinde 31 Aralık'ta sona ermesi planlanan kapalı satış süreci, yoğun talep nedeniyle 7 Şubat 2018 tarihine kadar uzatıldı. Proje Kağıthane'de Ortadoğu Group tarafından hayata geçirildi...

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Ünye'ye 2,6 milyonluk kapalı pazar yeri!

Ünye Belediyesi yeni Kapalı Çarşı inşaatı tamamlanıyor. Yaklaşık 2 milyon 600 bin liraya mal olan Kapalı Çarşı’da son imalatlar tamamlanmak üzere. 1,5 ay sonra eski pazar yeri esnafının taşınması ile faaliyete geçecek olan yeni kapalı Pazar modern altyapısı ile göz dolduruyor.

Şehzadeler'e yeni kapalı modern pazar yeri geliyor!

Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında Şehzadeler'e yeni kapalı modern pazar yeri kazandırılması ile ilgili imar maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Başiskele Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Şahinbeye modern kapalı pazar mı yapılacak Haberi

Şahinbeye modern kapalı pazar mı yapılacak


Şahinbey Belediyesi Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan ve 7 bin 925 bin metrekare inşaat alanı ile Gaziantep’in en büyük pazar yerlerinden biri olacak Narlıtepe Semt Pazarı, çok yakın bir zamanda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Pazarcı esnafı ile alışveriş yapan vatandaşların rahat, güvenli ve huzurlu bir ortamda alışverişini yapması, şehrin güzelliklerini, zenginliğini ve çeşitliliğini göstermesi adına İstiklal, Güneş, Deniz, Hoşgör, Akkent, Kılınçoğlu mahallelerindeki semt pazarları ile birlikte Şahinbey Köy pazarını hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, bir diğer semt pazarını ise Narlıtepe Mahallesine yapacak.

Narlıtepe Mahallesinde 7 bin 925 metrekare inşaat alanı içerisinde yapılacak olan Narlıtepe Semt Pazarı, şimdiye kadar Gaziantep’te yapılacak en büyük pazar yerlerinden birisi olacak. Narlıtepe Semt Pazarı, alt katı zemin, diğer iki katı ise atölye olmak üzere toplam 3 kattan oluşacak....