27 / 04 / 2024

sakarya Akyazı TOKİ Konutları teslimleri

sakarya Akyazı TOKİ Konutları teslimleri

Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi.

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 39 adet konut bulunuyor.

Kuzey Marmara Otoyolu değerleri nasıl değiştirdi?

Kınalı’dan başlayan ve Sakarya Akyazı’ya kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu, sadece doğayı değil, gayrimenkul değerlemelerini de ciddi bir şekilde değiştirdi. Peki, otoyolda değerler nasıl değişti?

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis oturumunda, imar planı uygulamaları görüşüldü.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum ne?

İstanbul'dan Sakarya Akyazı'ya kadar devam edecek Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile bağlantı sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Akyazı'da 12.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 12 milyon 277 bin 712 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sapanca TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Sakarya Sapanca TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sakarya Akyazı'da 3.7 milyon TL'ye satılık bahçe!

Sakarya İli Akyazı Malmüdürlüğü, Salihiye Mahallesi'ndeki bahçesini ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Sakarya Akyazı yeni itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen İtfaiye Grup Amirliği’nde sona gelindi.

sakarya Akyazı TOKİ Konutları teslimleri Haberi

sakarya Akyazı TOKİ Konutları teslimleri


Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi. 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan Akyazılı vatandaşlar tarafından merakla beklenen daire teslim tarihi müjdesini TOKİ yetkililerinden aldı. 

Başbakanlık Toplu Konut idaresi başkanlığı Sakarya Bölge sorumlusu Dursun Atilla tarafından Başkan Akcan'a verilen bilgiye göre toplam 372 konut'un tesliminin 29 Ağustos Cuma günü resmen başlayacağı ve 5 Eylül'e kadar devam edeceği bildirildi. 

Daire Teslimlerinin Toki Şantiye alanında yapılacağı bilgisini veren Başbakanlık Toplu Konut idaresi başkanlığı TOKİ ayrıca B1 ve C1 blok tipi daire sahiplerinin KDV tutarlarını teslim programında belirtilen tarih aralığında mutlaka Halk bankasına yatırmaları gerektiğini önemle hatırlattı. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan...