20 / 04 / 2024

Sakarya İtfaiye Caddesi asfalt çalışmaları

Sakarya İtfaiye Caddesi asfalt çalışmaları

Çalışmaların son aşamaya geldiği İtfaiye Caddesi yayalaştırma projesi ile ilgili bilgiler veren Ali Oktar, yaptığı açıklamada “Caddenin yağmursuyu altyapısını ve aydınlatma sistemini tamamen yeniledik" dedi

Sakarya İtfaiye Caddesi asfaltlandı!

Çalışmaların son aşamaya geldiği İtfaiye Caddesi yayalaştırma projesi ile ilgili bilgiler veren Ali Oktar, yaptığı açıklamada “Caddenin yağmursuyu altyapısını ve aydınlatma sistemini tamamen yeniledik" dedi

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.

Sakarya Akyazı yeni itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen İtfaiye Grup Amirliği’nde sona gelindi.

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 4 milyon TL bedel ile icradan satılıyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi'nde yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ankara Caddesi'nde yenileme çalışmalarının başlayacağını belirten bir açıklama yaptı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Sakarya Akyazı itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da İtfaiye Teşkilatına kazandırılacak projede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Sakarya yeni itfaiye binasında sona gelindi!

İtfaiye Teşkilatı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Teşkilatımız önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet sunmaya başlayacak.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Sakarya İtfaiye Caddesi asfalt çalışmaları Haberi

Sakarya İtfaiye Caddesi asfalt çalışmaları

Çalışmaların son aşamaya geldiği İtfaiye Caddesi yayalaştırma projesi ile ilgili bilgiler veren Ali Oktar, “Caddenin yağmursuyu altyapısını ve aydınlatma sistemini tamamen yeniledik. Bölgenin Ahmet Necdet Güven Caddesi ile olan bağlantısı da asfaltlandı. İnşallah çalışmalarımız kısa süre içerisinde sona erecek ” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan İtfaiye Caddesi yayalaştırma projesi tamamlanıyor. Bölgenin yağmursuyu altyapısının ve aydınlatma sisteminin yenilendiği proje kapsamında Ahmet Necdet Güven Caddesi ile bağlantısının da asfaltlandığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, İtfaiye Caddesi üzerindeki çalışmalarda sona gelindiğini ifade etti.



Çalışmalarda sona gelindi

Oktar, “Bölgede ilk olarak SASKİ’ye bağlı ekipler yağmursuyu altyapısı için çalışma gerçekleştirdi ve bölgenin altyapısı tamamen yenilendi. Ardından başlattığımız asfalt ve aydınlatma yenileme çalışmalarımız tamamlandı. Bölgenin Ahmet Necdet Güven Caddesi...