29 / 03 / 2024

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi açılışı

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi açılışı

Sosyal Gelişim Merkezi, 27 Temmuz Pazar günü Sakarya’ya önemli bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, bu proje ile Büyükşehir’in tüm sosyal hizmetlerinin artık bir merkezden yürütüleceğini ifade etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşmasıyla gelişim sağlıyor!

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşması ile birlikte gelişim sağlamaya devam ediyor. 

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. Peki, TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak? İşte detaylar…

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birtan Yavaşcı tarafından kuruldu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi açılışı Haberi

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi açılışı


Büyükşehir Belediyesi tarafından daha mutlu bir şehir hedefiyle inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi, 27 Temmuz Pazar günü saat 18.30’da açılıyor. Sakarya’ya önemli bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, bu proje ile Büyükşehir’in tüm sosyal hizmetlerinin artık bir merkezden yürütüleceğini ifade etti.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski terminal arazisinde inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi, 27 Temmuz Pazar günü saat 18.30’da açılıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Daire Başkanlığı’na bağlı Yaşlı Hizmet Birimi, Engelli Hizmetleri ve Aile Danışma Birimi’nin yanı sıra Çocuk Kulüpleri’nin de yer aldığı merkez, mimarisi ve donanımıyla Yeni Sakarya’ya yakışır bir eser oldu.



Donanımı ve mimarisiyle Türkiye’ye örnek

Yaklaşık 5 bin 500 metrekare alan üzerinde hayat bulan projenin şehre hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Aile...