26 / 04 / 2024

sakarya Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları

sakarya Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları

Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aynalı Kavak Çarşısı yenileme çalışmaları bölge esnafının beğenisini kazandı. Esnaf memnuniyetini dile getirdi.

Sakarya'da 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor! Bu tarihe dikkat!

Kocaali Belediyesi, Sakarya Kocaali'de yer alan 6 adet arsayı 46 bin 688 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale tarihi... 

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le sözleşme imzaladı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi. 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

Sakarya'daki tarihi konak aslına uygun olarak inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kuyudibi’nde bulunan ve zamanla yıkılan tarihi konak için 4 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Tarihi yapıyı aslına uygun bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le anlaşıldı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi.  1 Ocak 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

TOKİ Sapanca son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Sapanca projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

sakarya Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları Haberi

sakarya Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları’ndan bölge esnafının duyduğu memnuniyeti ifade eden Çapa, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile çarşımızın çok daha güzel bir görünüme kavuşacağına yürekten inanıyoruz” diye konuşurken; bölge esnafından Batu, “İnşallah bu çalışmalarla birlikte şehrimizin en eski buluşma noktalarından olan Tarihi Aynalı Kavak Çarşısı, tekrar eski günlerdeki hareketliliğine kavuşacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aynalı Kavak Çarşısı yenileme çalışmaları bölge esnafının beğenisini kazandı. Esnaf adına açıklamalarda bulunan Şenel Çapa, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Çarşımız yenileniyor. Çalışmaların tamamlanması ile çarşımızın çok daha güzel bir görünüme kavuşacağına yürekten inanıyoruz. Bu proje esnafı mutlu etti. Aynalı Kavak Çarşısı’nın şehre kazandırılması adına önemli bir adım atılmış oldu” diye konuştu.



Çarşı...