29 / 03 / 2024

Sakarya Unigarden ödeme seçenekleri

Sakarya Unigarden ödeme seçenekleri

Aylık 800 ila 1.000 TL kira getirisi sağlaması planlanan Sakarya Unigarden projesi, 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede konutların başlangıç fiyatı 82 bin TL olarak belirlendi...

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Unigarden'da 800 TL yüksek kira garantisi!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sakarya Unigarden'da yüksek kira getirisi imkanı!

Fixus Yapı imzasıyla Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede hayata geçirilen Unigarden rojesi toplamda 960 konut ve İş merkezinden meydana geliyor. 

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

Sakarya Unigarden yarın açılıyor!

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Unigarden'da yüksek kira getirisi avantajı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakika mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi fırsatı sunuluyor...

Unigarden'da yüksek kira getirisi fırsatı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi sunuluyor...

Unigarden'da 0,99 faiz fırsatı!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden projesinde 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor...

Unigarden'da 800 TL yüksek kira avantajı!

Fixus Yapı imzası ile Sakarya'da yükselen Unigarden, uygun fiyatları ve yüksek kira getirisi ile de yatırımcısının yüzünü güldürüyor...

Sakarya Unigarden'da 122 bin TL'ye!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da fiyatlar 122 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yatırımcısının yüzünü güldüren Unigarden yüksek kira getirisi de sağlıyor. 

Unigarden'da yüksek kira garantisi fırsatı!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da yüksek kira garantisi fırsatı sunuluyor. Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den başlıyor..

Unigarden'da son daireler 122 bin TL'ye!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den alıcılarını bekliyor...

Sakarya Unigarden ödeme seçenekleri Haberi

Sakarya Unigarden ödeme seçenekleri

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Sakarya Unigarden projesi içerisinde yer alan dairelerin fiyatları 82 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konut satışları devam ediyor. 


Unigarden Sakarya sosyal donatı alanları arasında; açık otopark, alışveriş merkezi, yüzme havuzu, eğlence alanları, kafeler, spor alanları, yürüyüş alanları ve güvenlik bulunuyor. 


Sakarya Unigarden projesi ödeme planı kapsamında konut tutarının yüzde 25'lik kısmı peşin olarak ödendikten sonra, 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


İçerisinde yer alan dairelerin 1 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Uni Garden projesi,  46 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede dairelerin alanları 52 ila 63 metrekare arasında değişiyor. 


850 daire ve 1 AVM'den oluşan Unigarden Evleri Sakarya projesinin ilk etabın teslimlerinin 31 Mart 2016'da gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


Sakarya Unigarden...