26 / 04 / 2024

salacak iskele caddesi

salacak iskele caddesi

1937 yılında Salacak İskele Caddesi'nde Sultan Çeşmesi'nin arkasında deniz manzaralı iki ev bin 700 liraya satılacakmış. 1937 yılında 155 tane altın karşılığında Üsküdar merkezde deniz manzaralı iki ev sahibi olunuyormuş.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Kocaeli Hürler Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele İlçesi’nde bulunan Hürler Caddesi’ni daha kaliteli bir şekle getirmek için asfalt çalışmasına başladı. 800 metrelik alana sahip Hürlet Caddesi asfaltlandıktan sonra bölge trafiğini rahatlatacağı düşünüşüyor.

Salacak İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salacak İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi, Necdet Boler tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Üsküdar, Sultantepe Mahallesi, Selmanipak Caddesi' nde kuruldu.

Salacak Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Salacak Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Erdem Salt tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak 'ta Ümraniye, Tantavi Mahallesi, Tantavi Caddesi' nde kuruldu.

Başiskele Kırpınar Caddesi'ne köprü yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Kırkpınar caddesinde yaya ve ulaşımı sağlayacak köprü çalışmasını başlattı. Belediye, Körfez Mahallesi'nden geçen dere boyu üzerine ikinci köprüyü yapmak için hazırlık yapıyor.

Kocaeli Başiskele Fakülte Caddesi yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler kentteki yollarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Başiskele Vezirçiftliği’nde yapılan çalışmada Fakülte Caddesi yenilendi.

Başiskele Sahili’ne 100 araçlık otopark geliyor!

Liman Caddesi ve Mesan Sokağa cepheli kapalı pazar yeri yapımı için çalışmalar devam ederken yaz aylarında sahilde artan araç yoğunluğu nedeniyle Başiskele Sahili’nde 100 araçlık büyük bir otopark çalışması için ekipler kollarını sıvadı

Başiskele 29 Ekim Caddesi çalışmaları tamamlandı!

Başiskele Belediyesi ilçeye yakışan yollar, yaya kaldırımları ve bisiklet yolları yapmaya devam ediyor. Vatandaş odaklı çalışmaların sürdüğü Başiskele'de özellikle cadde ve sokaklarda gözle görülür değişimler yaşanıyor.

Başiskele Belediyesi öğrenciler için merdiven yaptı!

Başiskele Belediyesi Barbaros Mahallesi Çavuşoğlu Sokak üzerinden Pınar caddesine bağlantısı olan Başkaya Sokak üzerine merdiven yaparak öğrencilerin Turgut Özal Caddesi’ndeki Barbaros Okulu’na gitmelerine kolaylık sağlayacak.

Kocaeli Başiskele Mehmet Çavuş Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de asfalt uygulamaları yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mehmet Çavuş Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

1937 yılında Salacak İskele Caddesi'nde iki ev 1.700 liraya satılıkmış!

1937 yılında Salacak İskele Caddesi'nde Sultan Çeşmesi'nin arkasında deniz manzaralı iki ev bin 700 liraya satılacakmış. 1937 yılında 155 tane altın karşılığında Üsküdar merkezde deniz manzaralı iki ev sahibi olunuyormuş.

salacak iskele caddesi Haberi

salacak iskele caddesi

İKİ EV 1700 LİRAYA

Denize manzarası fevkalade, hem kışlık, hem sayfiyeye elverişli Salacak İskele Caddesi'nde Sultan Çeşmesi arkasında 39/41 numaralı Bay Ahmet'in haneleri satılıktır. İçindeki bekçiye müracaat.


(1937 yılında bir Reşat Altını  -7.2 gram-  11 liraymış.)


Akşam Gazetesi  7 Mart 1937


Abdullah Kutalmış...