29 / 03 / 2024

samsun ayvacık arap gazeteci camisi

samsun ayvacık arap gazeteci camisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi' nin daveti üzerine kente gelen Suudi Arabistan heyetinden Al Riyad Gazetesi Editörü Hani Mosaeel, hayran kaldığı Ayvacık’ a cami yaptırmaya karar verdi...

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Ayvacık'ta 6.6 milyon TL'ye icradan satılık tarım arazisi!

Ayvacık İcra Dairesi Müdürlüğü, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Mehramkale Köyü, 371 ada, 8 parselde yer alan 30 bin metrekarelik tarım arazisini 6 milyon 601 bin 5 TL'ye icradan satıyor...

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

samsun ayvacık arap gazeteci camisi Haberi

samsun ayvacık arap gazeteci camisi


Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin daveti üzerine kente gelen Suudi Arabistan heyetinden gazeteci Hani Mosaeel, hayran kaldığı Ayvacık’a cami yaptırmaya karar verdi.


Türkiye Cidde Büyükelçiliği Basın Ataşeliği ve Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Samsun İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin daveti üzerine şehre gelen Suudi Arabistanlı iş adamı ve gazetecilerin, kentin doğal, kültürel, tarihi ve turistik mekanlarına yönelik gezileri sürüyor.


Arap heyet, doğa turizminin gözde mekanlarından Karadeniz'in Saklı Cennet'i Ayvacık'ı gezerken buranın doğasına ve güzelliğine hayran olan Suudi Arabistanlı gazeteci Al Riyad Gazetesi Editörü Hani Mosaeel, ilçeye cami yaptırmak için başkanlardan yardım istedi. Mosaeel, "Burada yaşayan insanlar ramazan ayında teravih namazı kılsınlar aynı zamanda hafızlar yetişsin diye bu ilçeye cami ve medrese yaptırmak istiyorum. 500 tane de Kur’an-ı Kerim göndereceğiz. Ülkeme dönüşte...