24 / 04 / 2024

sanayi çalışanları konutları

sanayi çalışanları konutları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in “Her Kesime Konut Projesi” kapsamında Evren Sanayi Sitesi’nde, sanayide çalışan işçiler için yapılması planlanan konutlar hakkında gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Sanayi devi çalışanlarını şirkete ortak edecek! Prim yerine hisse verilecek

Alarko Holding üst düzey yöneticilerine prim ödemelerinin bir kısmının hisse senedi olarak yapılabilmesini sağlayacak bir sistem oluşturacak. Şirketten yapılan açıklamada çalışanların şirketin refahına ortak edilmesiyle, şirkete bağlılıklarının ve verimliliğinin artacağı kaydedildi.

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Zingat, sağlık çalışanları için konut buluyor!

Zingat, sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının ev arayışlarına özel hizmet veriyor.

Marmaris'teki öğretmenevi ve polisevi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Marmaris'te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden sağlık çalışanlarına öğretmenevi ve polisevi tahsis edildi.

Trend GYO'nun genel müdürlük çalışanları faaliyetlerini durdurdu!

Trend GYO, Covid 19 pandemisi nedeni ile çalışanları sağlığının korunması amacıyla Genel Müdürlük çalışanlarının 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren üçüncü taraflara olan yükümlülüklerini ve de yasal ve süreli işlerini aksatmayacak şekilde gerekli planlamaların yapılarak faaliyetlerinin geçici olarak d

Mersin Grand Boss Suit Otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir otel, kapılarını, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında, mesai bitimi sonrası hastaneden evlerine gitmek istemeyen sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Ensar Vakfı 5 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ensar Vakfı, İstanbul, Konya ve Rize'de yer alan 5 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

sanayi çalışanları konutları Haberi

sanayi çalışanları konutları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in “Her Kesime Konut Projesi” kapsamında Evren Sanayi Sitesi’nde, Evren Sanayi ve Organize Sanayi temsilcileriyle bir araya her iki sanayide çalışan işçiler için yapılması planlanan konutlar hakkında gelerek görüş alışverişinde bulundu.



Evren Sanayi ve Organize Sanayide çalışan işçiler için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan konut projesi için bölgede incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, Sanayi Sitesi esnafıyla da bir araya gelerek fikirlerine başvurdu.


Evren Sanayi Sitesi’nde gerçekleştiren toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan ve daire amirleri katıldı.


Programı kapsamında; konut yapılması planlanan bölgeyi gezerek konumu hakkında yetkililerden bilgi alan Güvenç, konut...