28 / 03 / 2024

Sancaktepe Golden Life ödemeler

Sancaktepe Golden Life ödemeler

Golden Life Sancaktepe projesinde daire fiyatları 225 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiyor. Golden Life Sancaktepe projesinde teslimler Şubat 2015 yılında yapılıyor...

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Memet Rifat Çabuker ve Mustafa Dolu ortaklığında kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Sinpaş Samandıra Metro Life ile 554 konut yolda!

554 konut ile 64 ticarili olarak planlanan Samandıra Metro Life Projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede daireler Şubat 2020'de teslim edilecek..

Metro Life Sancaktepe Evleri fiyatları!

Toplam 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşan Sinpaş Metro Life projesi metro durağının hemen yanında inşa ediliyor. Metro Life Sancaktepe Evleri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Metro Life Sancaktepe fiyat 2017!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Metrolife projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. İşte Sinpaş Metro Life Sancaktepe fiyat 2017...

Celestia Life Sancaktepe fiyat listesi 2017!

Celestia Life projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de dört blok olarak yükseliyor. Celestia Life Evleri'nde güncel fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Metro Life adres!

Sinpaş Metro Life adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe'de 544 konut, 10 bin metrekare çarşı alanı olacak...

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Reimco Celestia Life Sancaktepe fiyat!

Reimco Celestia Life Sancaktepe projesinde teslimler 18 ay sonra gerçekleştiriliyor...

Celestia Life Evleri Sancaktepe satılık!

Celestia Life Evleri Sancaktepe satılık 2+1'lerin fiyatları 513 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Sancaktepe Celestia Life teslim tarihi!

Sancaktepe Celestia Life Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 513 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Celestia Life Sancaktepe'de yükseliyor!

Hafriyat çalışmalarının başladığı Celestia Life'ta 2+1 daireler bulunuyor. Fiyatların 513 bin TL'den başladığı projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleşecek.

Sancaktepe Golden Life ödemeler Haberi

Sancaktepe Golden Life ödemeler


Erfa-Ygy tarafından hayata geçirilen Golden Life projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe bölgesinde yükseliyor. Golden Life Sancaktepe projesi 32 daire ve 4 dükkandan meydana geliyor.


Golden Life Sancaktepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor. Golden Life Sancaktepe'de 2+1'ler 90 metrekare, 3+1'ler 135 - 150 metrekare, 4+1'ler 245 metrekare, 5+1'ler 290 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Golden Life Sancaktepe projesinde A tipi depolu dükkanlar 475 metrekare, B tipi depolu dükkanlar 225 metrekare büyüklüğe sahip. Golden Life Sancaktepe teslim tarihi Şubat 2015 olarak belirtiliyor.


1.800 metrekare arsa üzerinde yükselen Golden Life Sancaktepe projesinin toplam inşaat alanı 10 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Golden Life Sancaktepe projesinde yüzde 40 peşinatla vadeli olarak ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.


Golden Life Sancaktepe fiyat listesi 225 bin...