23 / 04 / 2024

sancaktepe Optimal Life teslim tarihi

sancaktepe Optimal Life teslim tarihi

Optimal Life Sancaktepe satılık konutların büyüklükleri minimum 77 metrekare, maksimum ise 154 metrekare olarak belirlendi. Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden projede 234 adet konut bulunuyor.

Optimal Life ne zaman teslim edilecek?

Sancaktepe Optmial Life projesinde toplam 234 tane olmak üzere 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Peki Optimal Life ne zaman teslim edilecek?

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Memet Rifat Çabuker ve Mustafa Dolu ortaklığında kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Sinpaş Samandıra Metro Life ile 554 konut yolda!

554 konut ile 64 ticarili olarak planlanan Samandıra Metro Life Projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede daireler Şubat 2020'de teslim edilecek..

Metro Life Sancaktepe Evleri fiyatları!

Toplam 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşan Sinpaş Metro Life projesi metro durağının hemen yanında inşa ediliyor. Metro Life Sancaktepe Evleri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Metro Life Sancaktepe fiyat 2017!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Metrolife projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. İşte Sinpaş Metro Life Sancaktepe fiyat 2017...

Celestia Life Sancaktepe fiyat listesi 2017!

Celestia Life projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de dört blok olarak yükseliyor. Celestia Life Evleri'nde güncel fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Metro Life adres!

Sinpaş Metro Life adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe'de 544 konut, 10 bin metrekare çarşı alanı olacak...

Reimco Celestia Life Sancaktepe fiyat!

Reimco Celestia Life Sancaktepe projesinde teslimler 18 ay sonra gerçekleştiriliyor...

Celestia Life Evleri Sancaktepe satılık!

Celestia Life Evleri Sancaktepe satılık 2+1'lerin fiyatları 513 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Sancaktepe Celestia Life teslim tarihi!

Sancaktepe Celestia Life Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 513 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Celestia Life Sancaktepe'de yükseliyor!

Hafriyat çalışmalarının başladığı Celestia Life'ta 2+1 daireler bulunuyor. Fiyatların 513 bin TL'den başladığı projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleşecek.

Sancaktepe Optimal Life daire fiyatları!

Optimal Life projesinde lansman dönemine özel liste fiyatları üzerinden yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor.İstanbul'un parlayan yıldızı Sancaktepe'de Optimal Life prpjesi, İstanbul, Aydos Ormanına komşu lokasyonda yükseliyor.

Optimal Life 60 ay 0 faiz kampanyası!

Optimal Life Sancaktepe'de daire fiyatları 313 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 18 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Optimal Life 60 ay 0 faiz kampanyası...

sancaktepe Optimal Life teslim tarihi Haberi

sancaktepe Optimal Life teslim tarihi

Optimum Yaşam Merkezi tarafından inşa edilen Optimal Life Konutları'nın 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje 18 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Optimal Life Sancaktepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede otopark, peyzaj alanları, havuz, çocuk oyun alanları, yürüme yolları ve fitnes center gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Toplam 234 tane dairenin yer aldığı Optimal Life Residence'de yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında 60 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapabilmek mümkün. 


Optimal Life Sancaktepe satılık konut fiyatları 1+1 dairelerde 313 bin TL, 2+1 dairelerde 475 bin 200 TL, 3+1 dairelerde ise 564 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Optimal Life iletişim bilgileri 

Tel: 444...