29 / 03 / 2024

Santes Uluslararası Mühendislik iletişim

Santes Uluslararası Mühendislik iletişim

Santes Uluslararası Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taylan Çolak, İlker Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Ümraniye, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samettin Murat Ayan ve Deniz Önder ortaklığında kuruldu.

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Er tarafından kuruldu.

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karaman tarafından kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkar tarafından kuruldu.

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettinn Aydın tarafından kuruldu.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Idearc Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Idearc Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Erdem Özlü tarafından açıldı.

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Santes Uluslararası Mühendislik iletişim Haberi

Santes Uluslararası Mühendislik iletişim

Santes Uluslararası Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taylan Çolak, İlker Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Santes Uluslararası Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Sanayi tesisleri konut tesisleri çelik konstrüksiyon,tesisat,makina,proje,taahhüt,müşavirlik,imalat ve montaj yapmak.  2) Her türlü hidrofor ve her türlü pis su pompaları imalatı ve satışı yapmak. 3) Her türlü sıcak su cihaz ve termosifonları(elektrikli şarj v.b.) imalatı ve satışı yapmak. 4) Doğalgaz dönüşümü ile ilgili kazan brülör tesisat,armatör imalatı ve satışı yapmak. 5) Her türlü ve ebatta basınçlı ve basınçsız kaplar (tanklar) imalatı,montajı ve satışını yapmak. 6) Pis su ve temiz su arıtma ve havuz sistemleri ekipmanları imalatı,montajı ve satışını yapmak.  7)Gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında resmi yarı resmi...