25 / 04 / 2024

Sapanca Gölü kıyısı temizleniyor mu

Sapanca Gölü kıyısı temizleniyor mu

SASKİ tarafından başlatılan çalışmayla Göl kıyıları temizleniyor. Yıl içerisinde sahillerde sık sık temizlik çalışmaları gerçekleştiren SASKİ ekipleri, şimdi de kuraklığın neden olduğu çekilmeyle açığa çıkan kıyı kesimlerini temizliyor

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi! Çalışmalar başladı, refah payı, seyyanen zam...

Milyonlarca emekliyi kapsayan maaş iyileştirme çalışmaları başladı. 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi. İşte emekli maaş zammına ilişkin tüm detaylar...

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Güney Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yatırım karşılığı vatandaşlık programında meydana gelen nedeniyle ülkede bir takım kararlar alındı. 

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Salda Gölü kıyısındaki bir kaçak yapı daha yıkılıyor!

''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak bilinen, Burdur Yeşilova'da bulunan Salda Gölü'nün hemen yanındaki kaçak yapının yıkımına başlandı.

Marmara depremi, denize kıyısı olan tüm şehirleri etkileyecek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "Marmara Denizi’nin içinde olacak depremden Marmara Denizi'ne kıyısı olan tüm şehirlerin ağır bir şekilde etkileneceği bilinmelidir" uyarısı yaptı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Sapanca Gölü kıyısı temizleniyor mu Haberi

Sapanca Gölü kıyısı temizleniyor mu


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından başlatılan çalışmayla Göl kıyıları temizleniyor. Yıl içerisinde sahillerde sık sık temizlik çalışmaları gerçekleştiren SASKİ ekipleri, şimdi de kuraklığın neden olduğu çekilmeyle açığa çıkan kıyı kesimlerini temizliyor. Öncelikle geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ve 1999 Marmara depreminden kaldığı tahmin edilen hafriyatı kaldıran SASKİ, bugün de Kırkpınar bölgesinde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili olarak SASKİ’den yapılan açıklamada oluşturulan temizlik timiyle kıyılarda çalışmaların devam edeceği ve gölün tüm kıyılarının atıklardan temizleneceği belirtildi. Açıklamada ayrıca vatandaşların çöpleri Göl’e atmama konusunda daha duyarlı davranması gerektiği belirtildi.



Sakarya Büyükşehir...