26 / 04 / 2024

Sapanca Gölü temizlik çalışmaları

Sapanca Gölü temizlik çalışmaları

SASKİ tarafından başlatılan çalışmayla Göl kıyıları temizleniyor. Yıl içerisinde sahillerde sık sık temizlik çalışmaları gerçekleştiren SASKİ ekipleri, şimdi de kuraklığın neden olduğu çekilmeyle açığa çıkan kıyı kesimlerini temizliyor

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Sapanca Lake Villas geliyor! Sapanca Gölü'nün kıyısına 19 villa!

Nexonya imzasıyla hayata geçen Sapanca Lake Villas, kullanıcılarına akıllı villa konsepti sunuyor. Toplam 19 lüks villadan oluşan projenin detayları yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Sapanca Lake Villas projesine dair merak edilenler...

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut tarafından kuruldu.

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Sıla 1,5 milyon TL'ye Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı!

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

İsc Otomotiv Tekstil Medikal İnşaat Gıda Temizlik Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsc Otomotiv Tekstil Medikal İnşaat Gıda Temizlik Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi İsmet Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Sapanca Gölü Koruma Eylem Planı'nda sona gelindi!

Kocaeli İSU ve Sakarya SASKİ genel müdürlükleri tarafından yapılan Sapanca Gölü Eylem Planı son aşamaya geldi. Göl havza koruma eylem planı ve özel hüküm belirleme projesi kapanış toplantısı yapıldı.

Renli İnşaat Nakliyat Hafriyat Gıda Temizlik ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renli İnşaat Nakliyat Hafriyat Gıda Temizlik ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Seçil Demirbozan tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, A.Kahveci Caddesi, Tahsin Bey Sokak'ta kuruldu.

Sapanca Gölü havzası kontrol altında!

Sapanca Gölü Havzası Özel Hükümleri Belirleme Toplantısı, Sakarya Sapanca’da yapıldı.Toplantıya katılan Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Sapanca Gölü, bölgenin en önemli içmesuyu kaynağıdır'' dedi.

Van Gölü'nde balçık temizliği yapılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kentin önemli değerlerinden olan Van Gölü'nün kirlenen kıyılarında başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yetkililer, günlük 30 kamyon balçığın tahliye edildiği bilgisini paylaştı.

Sapanca Gölü temizlik çalışmaları Haberi

Sapanca Gölü temizlik çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından başlatılan çalışmayla Göl kıyıları temizleniyor. Yıl içerisinde sahillerde sık sık temizlik çalışmaları gerçekleştiren SASKİ ekipleri, şimdi de kuraklığın neden olduğu çekilmeyle açığa çıkan kıyı kesimlerini temizliyor. Öncelikle geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ve 1999 Marmara depreminden kaldığı tahmin edilen hafriyatı kaldıran SASKİ, bugün de Kırkpınar bölgesinde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili olarak SASKİ’den yapılan açıklamada oluşturulan temizlik timiyle kıyılarda çalışmaların devam edeceği ve gölün tüm kıyılarının atıklardan temizleneceği belirtildi. Açıklamada ayrıca vatandaşların çöpleri Göl’e atmama konusunda daha duyarlı davranması gerektiği belirtildi.



Sakarya Büyükşehir...