24 / 04 / 2024

sarıyerde 2 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak

sarıyerde 2 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak

2 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

İnşaat malzemeleri ihracatı kasım ayında 60 milyon dolar azaldı

Türkiye’nin inşaat malzemeler ihracatı, 2023 senesi Kasım ayında 2,39 milyar dolar oldu. Kasımda bir önceki aya kıyas ile 60 milyon dolarlık azalma gösteren ihracat, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 6,8 düştü. İşte haberin detayları...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi kasımda 71,24 puana geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Kasım 2023 sonuçları belli oldu. Bileşik Endeks, kasımda bir önceki aya göre 0,06 puanlık düşüşle 71,24 puana geriledi. 

Kasım ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 14 bin 25 TL oldu!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), kasımda 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcaması tutarını ifade eden açlık sınırının 14 bin 25 TL olduğunu açıkladı. 

Opel'den kasım ayına özel kampanya! 12 ay vade düşük faizli kredi fırsatı! Opel Corsa, Opel Astra...

Opel, kasımda da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlanacağını duyurdu. İşte Opel markasının sunduğu kampanyalar ve tüm detayları...

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

A101'de kasım ayında fırtına gibi indirimler! Derin tencere 179 TL’ye, ütü masası 299 TL’ye, airfryer 1.699 TL’ye düştü!

Her hafta birçok ürününe indirim uygulayan A101, 2 Kasım’dan itibaren yeni indirimlerine start verecek. Bu doğrultuda, derin tencere 179 TL’ye, ütü masası 299 TL’ye, airfryer 1.699 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 2 Kasım 2023...

A101'e Volta VSX Elektrikli Motorlu Bisiklet geliyor! A101 2 Kasım 2023 aktüel ürünler kataloğu

A101'in 2 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Yeni katalogda en çok Volta VSX Elektrikli Motorlu Bisiklet dikkat çekti. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Kasım verileri iç açıcı gelmedi, ihracatla ithalat arasındaki uçurum derinleşiyor!

Türkiye'nin Kasım ayındaki dış ticaret verilerinden pek de sevindirici haber gelmedi Kasımda ihracat yüzde 2,1 artarken, ithalat ise 14 olarak kayıtlara geçti.

İstanbul’da kasım enflasyonu yüzde 105.6 oldu!

İstanbul'un enflasyonunun kasımda senelik bazda yüzde 105,55 olduğunu açıklayan İTO, en çok zamlanan ürünün ise yüzde 28,22 ile domates olduğunu belirtti.

Milyonlarca emekliye promosyon fırsatı! Kasım ayı kampanyaları peş peşe güncellendi! ING, QNB, Akbank, Ziraat...

Bankaların emekli promosyon yarışı kasımda da devam ediyor. Bazı bankalar promosyon miktarını güncellerken bazıları ise kampanya süresini uzattı. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? işte detaylar... 

sarıyerde 2 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak Haberi

sarıyerde 2 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak


2 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek.


Yapılan açıklama şu şekilde;


Kesinti Saatleri: 09:00 - 18:00

Kesinti Tarihi: 02.11.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Jandarma Komutanlığı, Fevziye Mektepleri Işık Okulları, Maslak Yerleşkesi, Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsü, Fatih Ormanı, Atatürk Oto Sanayi 1. Kısım, Noramin İş Merkezi ve...