19 / 04 / 2024

satış vizyon toplantısı pronet

satış vizyon toplantısı pronet

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirildi...

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Toplantısı 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi ve Vatandaşlık Alma Süreci Bilgilendirme Toplantısı 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek...

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı yapıldı!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı 1-4 Nisan tarihleri arasında Mersin Hilton Hotel’de "Birlikte Kazanacağız, Birlikte Büyüyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirildi.

ByDoping basın toplantısı 5 Mart'ta!

Gayrimenkul sektörüne alternatif satış kanalı yaratarak “hızlı ve kaliteli satış” amacıyla yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan ByDoping, basına toplantısı düzenliyor.

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısında Onikişubat Pınarbaşı Mahallesi 6673 ada 1 nolu parsel, 9157 ada 1 nolu parsel, 9158 ada 1 nolu parselde kayıtlı taşınmazların satışı ile ilgili teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı gerçekleştirildi!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, KKTC’de 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. 

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı yapıldı!

Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Antalya’da düzenlenen 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Biz Biriz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi 2017 yılına enerjik bir başlangıç yaptı.

Gökçeada Sosyal Konutları Kat Malikleri Kurulu Toplantısı yapıldı!

Gökçeada Belediyesi tarafından inşa edilen ve Belediyelerin Arsa, Konut ve İşyeri Üretimi, Tahsisi, Kiralaması ve Satışına Dair Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca belirlenen hak sahiplerine tahsisi yapılan 96 adet sosyal konutun kat malikleri kurulu toplantısı yapıldı.

Mina Towers lansman toplantısı 27 Eylül'de!

Geleceğin yaşam stilini belirleyecek Mina Towers projesinin lanse edileceği basın toplantısı 27 Eylül 2016 Salı günü gerçekleşecek. Toplantı Mina Towers satış ofisinde düzenlenecek.

satış vizyon toplantısı pronet Haberi

satış vizyon toplantısı pronet


Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirilirken, çalışanlar kapanışta düzenlenen parti ile eğlenceli saatler yaşadı. 


Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet, “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği ve 400’e yakın çalışanın katıldığı toplantının açılış konuşmasını Pronet CEO’su Alp Saul yaptı. Saul’un ardından söz alan Direkt Satış Genel Müdür Yardımcısı Engin Kurtay, 2013 yılının değerlendirmesini yaparak 2014 hedefleri üzerinde durdu. 


Pronet’in yeni ürün ve hizmetlerinin de tanıtıldığı etkinlik, konuk konuşmacı Ali Poyrazoğlu’nun konuşması ile devam etti. Ardından, İstanbul ve bölgelerinde görev yapan başarılı satış ekiplerine ödülleri takdim edildi. Etkinlik, akşam yemeği ve...