20 / 04 / 2024

SC Teknik Tasarım adres

SC Teknik Tasarım adres

SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, İlhami Arslan Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de kuruldu.

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nalcı tarafından kuruldu.

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

Modern tasarım anlayışıyla otomobil dünyasında resmen bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Honda CR-V’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda’nın yaptığı açıklamaya göre, CR-V modeline 257 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Huawei P60 Pro teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı! Peki, Huawei P50 Pro ne kadardı? 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Yakın zamanda duyurulması beklenen Huawei P60 Pro'nun teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu! Ayrıntılar için buraya tıklayın.

Torus Teknik Danışmanlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Torus Teknik Danışmanlık Tasarım Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile tarafından Can Odabaş tarafından kuruldu..

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'nde!

Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

Tekno Tasarım ve Yapı Teknik Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Tasarım ve Yapı Teknik Limited Şirketi, Yusuf Şamlıoğlu ve Aykut Şamlıoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Çelik yapıların tasarım ve yapım kuralları revize ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi ile ortaklaşa yürütmüş olduğu proje ile “Çelik Yapıların Tasarım ve Yapım Kurallarını” yeniden belirliyor. Türkiye'de demir-çelik sektöründe halen 250 haddehane, 20 kuruluş bulunuyor.

SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, İlhami Arslan Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de kuruldu.

İTÜ Turizm Tasarımı Yüksek Lisans programına son başvurular 22 Ağustos'ta!

İstanbul Teknik Üniversitesi, turizm bölümlerini okuyanlar için yüksek lisans programı geliştirdi. Turizm Tasarımı ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı'na son başvurular 22 Ağustos Cuma akşamına kadar alınacak.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasının sonuçları belli oldu!

DASK'ın düzenlediği Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasını Karadeniz Teknik Üniversitesi ekibi kazandı. Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışma, geleceğin inşaat mühendislerinin depreme dayanıklı bina tasarlama becerisini geliştirmeyi hedefliyor...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nı Karadeniz Teknik Üniversitesi kazandı!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda birinciliği Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Tweezers takımı aldı. Takım üyeleri 10 bin TL’lik para ödülünün sahibi olurken üniversitelerine de deprem masası kazandırdı...

Mode Teknik Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mode Teknik Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şahin tarafından 264 bin 375 TL'lik sermaye bedeli ile 3 Haziran'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

SC Teknik Tasarım adres Haberi

SC Teknik Tasarım adres

SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, İlhami Arslan Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi iş konusu; İnşaat iskelesi ve çalışma platformunu kurma ve sökme işleri.


SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi adres: Gaziosmanpaşa, Kazım Karabekir Mahallesi, 812 Sokak,...