25 / 04 / 2024

Sea View Gayrimenkul iletişim

Sea View Gayrimenkul iletişim

Sea View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Bihrer Rudolf Andreas, Elexton tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi, C.E.M İş Merkezi'nde kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe metrekare bazlı satış fırsatı sunuluyor

Ev alamayan vatandaşlar gayrimenkul yatırım fonu ile tasarruflarını değerlendirmeye başladı. Buna göre, View Yapı kurduğu gayrimenkul yatırım fonu ile yatırımcıları küçük tasarruflarla projelere dahil etmeye başladığını açıkladı. İte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Black Sea Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Sea Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Black Sea Invest INC. tarafından kuruldu.

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Adel Mahmoud tarafından kuruldu. 

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları!

Amad Gayrimenkul, Sapanca'da yeni projesine başlıyor. Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları geliyor. 

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'ya Lake View Resort projesi!

Amad Gayrimenkul, Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını geliştiriyor.

Blue Sea Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de İstanbul İl'i, Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hasanpaşa Çeşmesi Sokak'ta kuruldu.

Sea Pearl Ataköy'de satışlar başladı!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesini metrekaresi ortalama 7 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Sea Pearl Ataköy 1. etap teslimleri ne zaman?

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul’le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesinin satışlarının yüzde 35’ini tamamladı. Sea Pearl’ün ilk etap teslimleri 2017 Temmuz’u olarak hedefleniyor..

Sea Pearl Ataköy'ün konut satışları başladı!

Nitelikli projelerle adından söz ettiren Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği, şehrin denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'ün konut satışlarına başladı.

Sea View Gayrimenkul iletişim Haberi

Sea View Gayrimenkul iletişim

Sea View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Bihrer Rudolf Andreas, Elexton tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Sea View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşa edilmiş veya inşa edilme sürecinde olan araziler, binalar, bina kompleksleri, daireler dâhil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü taşınmaz malın elde edilmesi, devredilmesi, inşa edilmesi ve kiraya verilmesi; Taşınmazın alım-satımında ve kiralanmasında aracı olarak hareket edilmesi;  Taşınmazın alım-satımında ve kiralanmasında danışmanlık hizmeti sunulması; Sınaî mülkiyet, patent, marka, lisanslar, ticaret unvanları, know-how, özel imalat ve üretim teknikleri, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri ve Şirketin amaç ve konuları ile ilgili olan etkinlik ve operasyonlarda kullanılabilecek mülkiyet ve diğer benzeri gayrı maddi haklar üzerindeki her türlü tasarruf hakkının elde edilmesi, devredilmesi ve kullanılması;  Şirketin...