23 / 04 / 2024

Sedat Bakıcı özgeçmiş

Sedat Bakıcı özgeçmiş

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı kimdir? Sedat Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Bakıcı, ne zamandan beri, Harita Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bungalov ev için imar gerekir mi? Bungalov evlerin bakımı maliyetli mi?

Bungalov evlerde tatil, sessiz doğa ile iç içe olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olmaktadır. Ya da bu böyle bir ev yaptırmak isteyen kişiler bazı sorularına yanıt aramaktadır. İşte bungalov evlere dair araştırılan detaylar!

Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuruya göre, evde torunlarına bakan anneanneler ve babaanneler için 2.500 TL'lik bir torun bakım maaşı verileceği açıklandı. Bu maaş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan kreş ve bakıcı desteği alternatifi olarak sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İş arayanlar dikkat! Hemşire, laborant, tekniker, hasta bakıcı, fizyoterapist, tıbbi sekreter, mühendis...

Vatandaşlar yeni iş fırsatları için gözünü dört açmış durumda. Konya Selçuk Üniversitesi kendine bağlı olan üniversite hastanesine 150 kamu personeli alacağını açıkladı. Başvurular ise online olarak gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Anneler bu haberi okuduktan sonra havalara uçacak! Devlet tam tamına 375 Euro veriyor! Bu para ilaç gibi gelecek

Devletin yaptığı yardım ve desteklerden çalışan annelerde faydalanacak. Çalışmakta olan annelere devlet 375 Euro bakıcı ödemesi yapacağını ilan etti. Başvuru şartları ve detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Ev temizliğinde çalışanlara müjde! Sigortalı ve emekli olabilirsiniz!

En güvencesiz çalışanlar arasında yer alan gündelikçi, temizlikçi ve bakıcıların yasaya göre sigortalı yapılması gerekiyor. Peki bu kapsamda sigortadan kimler yararlanıyor? Ne kadar sigorta ödeniyor?

Evde bakım maaşları yatmaya başladı! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!

Ay ortasına yaklaşırken, vatandaşların en çok aradığı sorulardan biri de evde bakıcı maaşlarının yatıp yatmadığı oldu. İşte ayrıntılar...

Dolar için son dakika 2023 tahmini geldi! Dolar tahttan inecek mi? Hemen bu çarpıcı açıklamaya bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasındaki dolar için son dakika 2023 tahmini geldi. Peki dolar tahttan inecek mi? Hemen bu çarpıcı açıklamaya bakın...

Benzin, motorin, LPG'ye zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler hemen bakın! Opet, Shell, BP 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Brent petroldeki her hareketlilik akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Petrole gelen zam benzin ve motorin fiyatlarına da zam olarak yansıyor. Peki benzin, motorin, LPG'ye zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler hemen bakın! İşte Opet, Shell, BP, Total, PO 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? Prefabrik evlere bakım gerekir mi?

Prefabrik ev alacak ya da sıfırdan yaptırmayı düşünenler, bakım konusuna da dikkat ediyor. Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? İşte yanıtı!

Trafik sigortasında yeni dönem! O tutarı da sigorta şirketleri ödeyecek

Trafik sigortası poliçesinde yaralanmalı kaza ve ölümlü kaza teminat bedelleri şimdiye kadar kazada mağdur olan sigortalıya ödeniyordu. Son yaşanan olaydan sonra Yargıtay yaralamalı kazadan sonra bakıcı parasının sigorta tarafından ödenmesine hükmetti.

Sedat Bakıcı özgeçmiş Haberi

Sedat Bakıcı özgeçmiş

Sedat Bakıcı kimdir?

1967 Yılında Eskişehir'de doğmuş olan Sedat BAKICI, 1984 yılında Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi, 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi-Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği (Geomatık) bölümünden mezun oldu.


Ocak-1989’da  Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Teksif Nirengi Şubesinde Mühendis olarak göreve başlayan Sedat BAKICI, 1990-1991 yıllarında Stuttgart Üniversitesinde Fotogrametrı konusunda Uzmanlık Eğitimi aldı. Dönüşünden itibaren TKGM’ de Fotogrametrik Harita Üretimi Projelerinde Sistem Mühendisi olarak çalıştı.


Ağustos-2004’de Fotogrametri ve Geodezi (Harita) Dairesi Başkanı olarak atanan Sedat BAKICI, idareciliği sırasında Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi (TUCBS), Türkiye Ulusal Sabit GPS Ağı (TUSAGA-Aktif), Harita Bilgi Bankası, Ulusal Ortofoto Üretimi & Web Servisleri  Projelerini yönetti.


2007 yılı Milli Güvenlik Akademisi mezunu olan Sedat BAKICI'nın mesleği ile ilgili konularda çalışma arkadaşları ile birlikte ellinin üzerinde ulusal ve 16...