20 / 04 / 2024

Şekip Karakaya kentsel dönüşüm önerileri

Şekip Karakaya kentsel dönüşüm önerileri

Türkiye'de ''akıllı kent'' konseptini ilk uygulayan firmalardan olan Sampaş yerel yönetimlere daha modern kentler kurmak üzere yazılım tasarımından, eğitimden işletime ve kurulumuna kadar çalışmalar yapıyor.

İstanbul'a özel kentsel dönüşüm timi!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının baş rolündeki İstanbul için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı özel bir ekip kurdu. Ekip, TOKİ ve belediyelerle koordineli çalışıp dönüşümü planlayacak...

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şekip Karakaya ve Eser Karakaya ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ordu Subaşı kentsel dönüşümle yenilenecek!

Subaşı Mahallesi Muhtarı Merve Karakaya, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz, mahallemiz için kentsel dönüşümü gündemine almıştır. Subaşı’nın buna kesinlikle ihtiyacı vardır.” dedi.

P2 Kentsel Tasarım Peyzaj Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P2 Kentsel Tasarım Peyzaj Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ayça Keskin ve Fatma Betül Karakaya ortaklığıyla 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Beyoğlu, Hacımimi Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir'de kentsel dönüşüme akademik destek!

Gaziemir Aktepe ve Emrez mahalleleri için Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması düzenlendi. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seçkin Kutucu'nun koordinatörlüğündeki ekip, 32 proje arasından derece almayı başardı.

Şekip Karakaya kimdir?

2014 yılının en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri arasında 10. sırada yer alan Şekip Karakaya kimdir? Şekip Karakaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şekip Karakaya...

Afyon kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

KENTSEL dönüşüm projesi kapsamında Dinar Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımı belediye ekip ve iş makineleri tarafından devam ediyor.

Afyon Dinar kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Dinar Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımı belediye ekip ve iş makineleri tarafından devam ediyor.

Kentsel dönüşüm altyapı sorunlarına çözüm olabilecek mi?

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı? Mülk sahiplerinin hakları nasıl korunabilir? Wise TV’ye konuşan Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya kentsel dönüşümde gelinen noktayı ve yapılması gerekenleri anlattı.

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı?

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı? Mülk sahiplerinin hakları nasıl korunabilir? Yatırımcılar hangi yolu izlemeli? Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya konuyla ilgili konuştu..

İşte Adana kentsel dönüşüm projesinin detayları!

Sampaş AŞ.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, Adana'da 1078 dönüm alan üzerine yapılıp kentin en gözde semti olması planlanan 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tanıttı.

Söke kentsel dönüşüm projesinde harita çalışmaları başladı!

Söke kentsel dönüşüm projesinde harita çalışmaları başladı. Proje kapsamında tespit edilen bölgelerde revizyon imar planı öncesinde halihazır harita alımları için ekipler çalışmalarını yapıyor. Üç ayrı ekip belirlenen alanlarda ölçüm işine başladı.

Söke'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar başladı!

Söke Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar başladı. Proje kapsamında tespit edilen bölgelerde revizyon imar planı öncesinde halihazır harita alımları için ekipler çalışmalarını yapıyor. Üç ayrı ekip belirlenen alanlarda ölçüm işine başladı.

Şekip Karakaya kentsel dönüşüm önerileri Haberi

Şekip Karakaya kentsel dönüşüm önerileri

Akıllı kent' konseptini Türkiye'de uygulayan ilk firma olarak, yerel yönetimlere, yazılım tasarımından kuruluma, eğitimden işletime, bakım ve destek servislerinden danışmanlığa kadar yüksek katma değerli hizmetler sunan Sampaş, Türkiye'nin şehircilik çalışmalarında söz sahibi olan bir şirket. Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, Türkiye genelinde 500'ün üzerinde belediyeye 'akıllı kent' uygulamalan konusunda hizmet verdiklerini söylüyor. Kentsel dönüşümü ve bu konuda yaptıkları çalışmalan konuştuğumuz Şekip Karakaya, sorularımıza şu yanıtlan verdi: 


Sampaş olarak neler yapıyorsunuz? 

Akıllı, estetik, ekolojik ve sürdürülebilir kentler oluşturarak kentlerin marka değerini ve vatandaşların yaşam kalitesini yükselten, insan odaklı yönetim anlayışını yaygınlaştıran uygulamalan hayata geçiriyoruz. Türkiye genelinde 500'ün üzerinde belediyeye 'akıllı kent' uygulamalan konusunda hizmet verdik. Biz yaptığımız çalışmalarla kentlerin, semtlerin demografik yapısını inceliyonız. Mercek alüna aldığımız semtlerin ekonomik yapısından yaşayanlarm hayatlarına...