29 / 03 / 2024

selçuk Pamucak projeleri

selçuk Pamucak projeleri

Selçuk Belediyesi, birçok büyük otel ve pansiyonun bulunduğu Pamucak'ta bugüne kadar hayata geçirilemeyen kanalizasyon sistemini yapmak için harekete geçti. Proje ile ilgili çalışmalar 2015 yılında başlayacak

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Selçuk Yöntem 2 milyon liraya ev aldı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem Philippe Starck’ın imzasını taşıyan projeden ev satın aldı.

Bursa Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı.

İzmir Selçuk'ta 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'ndeki tarımsal sanayi imarlı arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale Kasım'da gerçekleşecek..

Selçuk-Torbalı İZBAN Hattı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Selçuk İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Selçuk'un Kurtuluşu, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni"nde tüm İzmirlileri selamladı.

İzmir Selçuk Semt Garajı'nın ihalesi 16 Ağustos’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk’ta hayata geçirilecek özel tasarımlı semt garajı için 16 Ağustos’ta ihaleye çıkılıyor.

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ay tarafından kuruldu.

İzmir Selçuk doğalgaza kavuşuyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde beklenen doğalgaz projesi nisan ayında başlayacak.

Selçuk Akat: Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman!

DEİK Türk-Azerbaycan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Akat Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu söyledi.

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

Selçuk Başak: Emlak piyasası durgun!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, Dolar ve Euro'nun yükselmesine rağmen daire fiyatlarının yükselmediğini belirterek, "Yükseltmiyor çünkü piyasa durgun" dedi.

Selçuk Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Selçuk’un önemli bir eksiklerinden biri olan Kütüphane ve Etüt Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

selçuk Pamucak projeleri Haberi

selçuk Pamucak projeleri


Selçuk Belediyesi, birçok büyük otel ve pansiyonun bulunduğu Pamucak'ta bugüne kadar hayata geçirilemeyen kanalizasyon sistemini yapmak için harekete geçti. Çalışmalar 2015 yılında başlayacak.


Otellerin ve pansiyonların bulunduğu, 14 kilometrelik sahil şeridine sahip olan Selçuk'a bağlı Pamucak'ta, yıllardır eksikliği hissedilen kanalizasyon sistemi kuruluyor. 30 milyon lirayı aşması beklenen proje için Selçuk Belediyesi yetkilileri önce İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU'yla görüştü. Alanın turizm alanı olması nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'yla bir araya gelen yetkililer kanalizasyon sistemi inşaatının başlamasıyla birlikte aynı bölgeye sokak aydınlatması, yaya yolu ve bisiklet yolu yapılmasının sözünü aldı. 2015 yılında hayata geçirilecek sistem ÎZSU'nun arıtma tesisine bağlanacak. 

Pamucak'ta en büyük sorunun kanalizasyon sisteminin olmaması olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Kanalizasyon sistemi yok, böyle bir şey olamaz. Otellerin...