29 / 03 / 2024

Seven Seas Mariner marmarise geldi

Seven Seas Mariner marmarise geldi

Dünyanın tamamı süit kamaralardan oluşan ilk lüks yolcu gemisi "Seven Seas Mariner", Marmaris'e geldi.  Yunanistan'ın Santorini Adası'ndan Marmaris Körfezi'ne giriş yapan dev kruvaziyer, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Mahdyyar Hosseınıan tarafından kuruldu.

Four Seas Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Four Seas Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nına Yunosheva ve Anna Kunına ortaklığında kuruldu.

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Porsche Panamera’ya bu ay ne kadar zam geldi? Porsche Panamera’nın mayıs ayı fiyatı belli oldu!

Hız ve adrenalin seven sürücülerin aklına ilk gelen markalarından Porsche, mayıs ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatını spor araba tutkunları için duyurdu. Böylelikle Panamera’nın da yeni fiyatı belli oldu. Peki, Porsche Panamera’ya zam geldi mi? 6 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Philips Aır Fryer’larda indirim fırsatı! İşte 22 Aralık Fiyat Listesi

Yağsız kızartma teknolojisiyle sağlıklı beslenmek isteyenlerin en büyük yardımcısı airfryer’lar, yemek yapmayı seven pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasına çoktan girdi. Philips’in en beğenilen modellerinden Hd9255/60 Airfryer 5000 nerede indirimli, kaç lira? Özellikleri neler? İşte 22 Aralık Fiyat

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Türkiye'de "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma" isimleri ile uygulanan, Black Friday için geri sayım başladı. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan Black Friday başlıyor. Zara, Mango, Bershka'da ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Hava yastıklı motosiklet! Honda Touring 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Honda Touring çeşitli model seçenekleriyle uzun yolları seven motor tutkunlarına güçlü motor performansı sunuyor. Güçlü performansıyla öne çıkan Touring’in, ekim ayı fiyatları da güncellendi. Honda Touring fiyatlarını okurlarımız için listeledik..

Opel Corsa Ekim ayı fiyatı açıklandı. Corsa kaç lira oldu? İşte 3 Ekim 2022 Corsa fiyat listesi

Göz alıcı ayrıntıları ve kusursuz Alman dizaynı ile Opel Corsa keyifli sürüş deneyimi seven şehirliler için en büyük aday. Corsa’nın açıklanan Ekim ayı fiyatlarına göz atmanızda yarar var. İşte Opel Korsa 3 Ekim güncel fiyat listesi

Seven Seas Mariner marmarise geldi Haberi

Seven Seas Mariner marmarise geldi

Dünyanın kamaralarının tamamı süit olan ilk yolcu gemisi "Seven Seas Mariner", çoğu ABD'li 744 yolcu ile Marmaris Limanı'na demir attı


 Dünyanın tamamı süit kamaralardan oluşan ilk lüks yolcu gemisi "Seven Seas Mariner", Marmaris'e geldi. 


Yunanistan'ın Santorini Adası'ndan gelen ve sabah saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yapan Bahamalar bayraklı dev kruvaziyer, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı.


Gemide çoğu ABD'li 744 yolcu ve 451 personel bulunduğu belirtildi. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden gruplar halinde ayrılan turistler Yat Limanı, Kordon ve Atatürk caddelerini gezerek ilçeyi tanımaya çalıştı.


Turistlerden bazıları deniz kenarındaki restoran ve kafeteryalarda oturmayı tercih ederken bazıları ise günlük turlara katıldı. Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezenler de alışveriş yaptı. 


- Kamaralarının tamamı süit


Dünyanın, kamaralarının tamamı süit olan ilk yolcu gemisi olan "Seven Seas Mariner", 217 metre uzunluğunda, 32...