29 / 03 / 2024

Seyri Adalar iletişim

Seyri Adalar iletişim

Yapı Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyri Adalar'da manzaralı rezidansta balkon keyfi!

Maltepe’de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

Maltepe Seyr-i Adalar ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Yapı Yatırım tarafından inşa edilen Seyr-i Adalar Evleri tek bloktan meydana geliyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ödemeleri ne şekilde oluyor?

Seyr-i Adalar satış ofisi iletişim!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. İşte Seyr-i Adalar satış ofisi iletişim bilgileri...

Maltepe Seyri Adalar teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Maltepe Seyri Adalar 2 + 1 ve 3 + 1 daire tiplerinden oluşuyor. Maltepe Seyri Adalar teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Seyri Adalar nerede?

Seyri Adalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. Peki Seyri Adalar nerede?

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Tual Adalar Konutları Kartal iletişim!

Tual Adalar Konutları Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılacak...

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Kartal Tual Adalar Rezidans iletişim!

Kartal Tual Adalar Rezidans iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 33 bin 103 metrekare olarak belirlenen projede toplam 700 adet konut bulunuyor.

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik-Emlak Konut işbirliğiyle yükselecek olan Tual Adalar Evleri projesi, Aralık 2017 yılında teslim edilecek...

DKY Sahil Evleri Kartal iletişim!

DKY Sahil Evleri Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Denize sıfır olan DKY Sahil Evleri Kartal projesinde tüm daireler Adalar manzarasına hakim konumda yer alıyor...

Kınaş Seyri İstanbul Topkapı iletişim!

Kınaş Seyri İstanbul Topkapı iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kınaş İnşaat'ın yeni projesi Seyri İstanbul Topkapı'da 354 daire, 48 mağaza ve 48 ofis olacak...

Topkapı Seyri İstanbul Evleri iletişim!

Topkapı Seyri İstanbul Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kınaş İnşaat tarafından yapılması planlanan Topkapı Seyri İstanbul Evleri projesinin Şubat 2016 yılında başlaması hedefleniyor...

DKY İnşaat DKY Sahil iletişim!

Dairelerin tamamının Adalar manzarasının bulunduğu proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY Sahil iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi.

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim!

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin minimum 62 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim!

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim için 444 74 96 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 313 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı projenin doğu cephesi Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Kartal Manzara Adalar Evleri satış ofisi iletişim!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Kartal Manzara Adalar Evleri satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Seyri Adalar iletişim Haberi

Seyri Adalar iletişim

Zemin güvenliği konusunda titiz önlemlerin alındığı projelerden biri olan Seyr-i Adalar, en son deprem yönetmeliklerine göre, bin ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri ile inşa edildi. Konut sahiplerinin deprem korkusu olmadan yaşayacağı Seyr-i Adalar'da. zemin etüdü yapıldı, temeli zemin yapısına uygun şekilde tasarlandı ve son teknolojilerle çalışan. özel bir mühendislik hizmeti alınarak depreme karşı dayanıklı bir blok inşa edildi. 



500 BİN TL'YE LÜKS REZİDAN5 

inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak olan ve lüks inşaat konseptinde özel mimari proje ile hazırlanan Seyr-i Adalar 3 bin 597 metrekare alan üzerine kuruldu. Süs havuzu, spor sahaları, yaşam ve yürüyüş konsepti ile hazırlanan peyzaj alanı bulunan Seyr-i Adalar'da büyüklükleri 122 ile 124 metrekare arasında değişen 2+1 daireler 500 bin TL ile 850 bin TL arasında....