20 / 04 / 2024

Seyri Adalar teslim tarihi

Seyri Adalar teslim tarihi

Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyri Adalar nerede?

Seyri Adalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. Peki Seyri Adalar nerede?

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 

Erdem Gül: Adalar ranta-betona teslim edilmeyecek!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, Adalar'ın ranta ve betona teslim edilmeyeceğini söyledi. 

Manzara Adalar'da erken teslim heyecanı!

İş GYO imzası ile Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar projesinde mutlu sona gelindi. Manzara Adalar'da daire sahipleri erken teslim heyecanını yaşıyor.. 

Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Tual Adalar projesi İstanbul Kartal'da Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Başyapıt Dragos’ta 60 ay faiz! Ağustos'ta teslim!

Başyazıcı Grubu 66’ncı yılına özel hazırladığı kampanyası ile Maltepe’de inşa ettiği ‘Başyapıt Dragos’ projesi için 60 ay sıfır faiz kampanyasını hayata geçirdi. Ağustos 2018’de teslim edilecek proje, Adalar manzarasıyla sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor.

Tual Adalar daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde daireler 2018 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Tual Adalar daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar 2017 satılık ev fiyatları!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Tual Adalar projesinde konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Tual Adalar 2017 satılık ev fiyatları 333 bin TL'den başlıyor...

Mesa Gökada ne zaman teslim?

Adalar ve deniz manzarasına hakim Mesa Gökada Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de inşa edilecek. Peki Mesa Gökada ne zaman teslim?

Tiran ve Sanafir adaları Suudi Arabistan'a devredilecek!

Mısır, Tiran ve Sanafir adalarını Suudi Arabistan'a teslim etmeye yönelik birkaç önemli adım attı. Mısırlı muhalif siyasetçiler dün, adaların Arabistan'a verilmesi durumunda açlık grevi ve çeşitli eylemler yapacaklarını bildirdi.

Kartal Tual Adalar daire fiyatları!

Kartal Tual Adalar daire fiyatları 402 TL'den başlıyor. 470 konuttan meydana gelen Kartal Tual Adalar Evleri 2018'in ilk yarısında teslim edilecek.

Kartal Manzara Adalar güncel ev fiyatları!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen Kartal Manzara Adalar güncel ev fiyatları 406 bin 656 TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 2018 yılının ilk yarısında teslim edilmesi planlanıyor...

İş GYO Kartal Manzara Adalar teslim tarihi!

İş GYO tarafından hayata geçirilen Kartal Manzara Adalar projesi 975 konuttan meydana geliyor. İş GYO Kartal Manzara Adalar teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Tual Adalar Yakacık kampanyalı fiyat listesi 2017!

2018 yılının ilk yarısında teslim edilecek olan Tual Adalar Yakacık projesi 6 blokta 470 konuttan meydana geliyor. İşte Tual Adalar Yakacık kampanyalı fiyat listesi 2017...

Seyri Adalar teslim tarihi Haberi

Seyri Adalar teslim tarihi

Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.


Zemin güvenliği konusunda titiz önlemlerin alındığı projelerden biri olan Seyr-i Adalar, en son deprem yönetmeliklerine göre, bin ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri ile inşa edildi.


Konut sahiplerinin deprem korkusu olmadan yaşayacağı Seyr-i Adalar’da, zemin etüdü yapıldı, temeli zemin yapısına uygun şekilde tasarlandı ve son teknolojilerle çalışan, özel bir mühendislik hizmeti alınarak depreme karşı dayanıklı bir blok inşa edildi. Seyr-i Adalar projesinde 30 metre derinlikle kazılan temel üzerine, 159 tane fore kazık dikildi. Kayalara oturtulan bu üstün özellikli temelle, yaklaşık 10 milyon TL ekstra maliyetle, projede depreme karşı güvenlik birinci önceliğe konuldu....