26 / 04 / 2024

Sinan Vardar jolly tur

Sinan Vardar jolly tur

Türk turizmine Çin'in ivme kazandıracağını belirten Jolly Tur Onursal Başkanı Vardar, "THY ve bir kamu bankasının ortak olacağı Alman TUI benzeri bir yapı oluşturmalıyız" diyerek yeni bir model önerdi

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 19 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mete Vardar, Mert Vardar ve Sinan Vardar tarafından kuruldu. 

Sinan-Tülin Vardar Anaokulu hizmete açıldı!

Joly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı kardeşi Mert Vardar, anne ve babaların adına bir anaokulu yaptırdı..

Tülin Sinan Vardar Anaokulu açıldı!

Üsküdar Küplüce’de, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEMDER) “Ana Sınıfsız Okul Kalmasın” projesi kapsamında yapımı tamamlanan Tülin Sinan Vardar Anaokulu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Jolly Tur Esentepe'de plaza açtı!

Türk turizmine katkı sağlayan Jolly Tur, sektörde 28 yıllık başarısını Esentepe'de hizmete açtığı Vardar Plaza ile taçlandırdı. Plazadaki açılışa Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ev sahipliği yaptı.

Jolly Tur genel müdürlüğü Vardar Plaza'ya taşındı!

Jolly Tur, genel müdürlük binasını Esentepe'deki Vardar Plaza'ya taşıdı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar,"Nişantaşı'nda bir apartman dairesinde başlayan 28 yıllık yolculuğumuzu yeni binamız Vardar Plaza ile taçlandırıyoruz" dedi.

Jolly Tur 2015 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor!

Jolly Tur'un 320 acentesi Kıbrıs 'ta bir araya geldi. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yeni ofis ve bayiliklerin yatırım planları arasında olduğunu söyledi.

Jolly Tur Soma'da otel, huzur evi ve turizm köyü yapacak!

'Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri' 13'üncü kez düzenlendi. Spor ve basın camiasından 44 kişiye ödül verilen gecede, 'Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü' Jolly Onursal Başkanı Sinan Vardar'ın oldu...

Mete Vardar: Tur operatörü kanunu çıksın!

Tur operatörlüğü kanununun acilen çıkması gerektiğini vurgulayan Jolly Tur'un Başkanı Vardar, "Böylece seyahat edenlerin sayısı 5 yılda 5'e katlanır" dedi..

Jolly Tur erken rezervasyon ile cirosunu katladı!

Jolly Tur geçen yılın ekim ayına göre cirosunu yüzde 34 artırdı. Başkan Mete Vardar, cirodaki büyümenin yüzde 50 'sinin erken rezervasyondan geldiğinin altını çizdi...

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi açıldı!

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi, Ahmet Mete Vardar Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Esentepe'te kuruldu.

Sinan Vardar: Çinli turisti TUI modeliyle çekeriz!

Türk turizmine Çin'in ivme kazandıracağını belirten Jolly Tur Onursal Başkanı Vardar, "THY ve bir kamu bankasının ortak olacağı Alman TUI benzeri bir yapı oluşturmalıyız" diyerek yeni bir model önerdi

Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil!

Turizm sektöründe yeniliklerin öncüsü Jolly Tur, emeklileri özel indirim ve de kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak. Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil fırsatı...

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman İşletme İl Müdürü Halil Oflu yangının söndürüldüğünü ve hasar tespit çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Sinan Vardar jolly tur Haberi

Sinan Vardar jolly tur


Deniz-kum güneş üçlemesiyle belli bir noktada tıkanan turizmciler yeni açılımlar peşinde. Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar, Türkiye'nin sıçrama yapması için yeni pazarlara odaklanmasının şart olduğunu söyledi. Eskiden yılda üç kez seyahat eden Almanlar'ın bu sayıyı bire düşürdüğünü belirten Vardar, "Avrupalılarla hamle yapmamız çok zor. Sıçrama sağlamak için yeni pazarlar bulmamız lazım. Bu anlamda Çin ve Hindistan ön plana çıkıyor. O pazarda THY, kamu bankası ve turizmcilerin de dahil olduğu bir yapı oluşturmalıyız" dedi. 


 Türkiye turizmi hangi noktada? 

Ülkemiz turizm potansiyelini tam kullanamıyor. Bunun en büyük nedeni Türk tur operatörlerinin birer birer kapanması. Almanya'da 200'e yakın tur operatörümüz varken, şimdi hiç kalmadı. Bu nedenle yabancılar fiyatlara hakim oldu. Fiyatları artırmamak için büyük çaba gösteriyorlar. Çünkü Alman tur operatörlerinin çoğunun İspanya'da büyük...