29 / 03 / 2024

sinpaş 40. yıl kampanyası istanbul sarayları

sinpaş 40. yıl kampanyası istanbul sarayları

Sinpaş'ın 40. yılına özel uyguladığı kampanya devam ediyor. Kampanya kapsamında Sinpaş'ın 40. yılına özel ödeme planları yer alıyor. Şimdi Sinpaş GYO'nun kampanyasını içeren 2 projesinden bahsedelim.

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

İngiltere’de enflasyon kriz yarattı! 40 yılın zirvesini gördü!

İngiltere'de enflasyon, enerji ve gıda fiyatları liderliğinde yükselişini devam ettirerek eylül ayında yıllık bazda yüzde 10,1 ile son 40 yılın zirvesine çıktı. İşte detaylar…

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Enflasyon çift haneyi görmüş oldu! 40 yıl sonra bir ilk yaşandı! Halkın sesi yükselmeye başladı

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nin bugün yayımlamış olduğu açıklamaya göre; İngiltere’de enflasyon, tüm beklentileri aşarak temmuz ayında % 10, 1’e çıktı. Bu şekilde 40 yıl sonra ilk kez enflasyon çift haneleri görmüş oldu. İşte detaylar…

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Konak'ta 40 yıl sonra gelen tapu sevinci!

İzmir'in Konak İlçesi Gültepe Semti’nde ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgede yaşayan gecekondu sahipleri 40 yıl bekledikleri tapularına kavuştu.

Gayrimenkul alımı için son 40 yılın en iyi zamanı!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayanlara, "Son 40 yılın en iyi zamanı" olduğunu söyledi.

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Başkan Hakan Tütüncü, 23 milyon TL’lik takas ile konut alanında kalan vakıf arazilerinde, 40 yıl süren tapu probleminin çözüldüğünü söyledi.

Sinpaş birikimlerini yurtdışında değerlendirecek!

Sinpaş, 40 yıl önce yazlık evler ve siteler yapma hedefi ile sektöre adım attı. Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, "Bu birikimi sınırlarımızın ötesinde değerlendireceğiz" diyor.

Yataş'ın 40. yılına özel indirim kampanyası!

Yataş'ın 40. yılı dolayısıyla yeni bir kampanya başlatıldı.Yataş'ın en sevilen yatakları yüzde 40 indirime ek olarak yüzde 10 indirim ile satışa sunulacak.

sinpaş 40. yıl kampanyası istanbul sarayları Haberi

sinpaş 40. yıl kampanyası istanbul sarayları

Sinpaş GYO, İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece İlçesi'nin Halkalı bölgesinde yer alan İstanbul Sarayları ve Ege Yakası projelerini inşa ediyor. Sinpaş GYO'nun 40. yıl kampanyasına dahil olan projelerin satışları devam ediyor. Sinpaş'ın 40. yılına özel ödeme planları haberimizde yer alıyor.  


İstanbul Sarayları proje detayları


İstanbul Sarayları projesinde 1,200 adet daire yer alıyor. Toplamda 119 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlanan proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


İstanbul Sarayları projesinin sosyal alanları arasında tenis kortları, basketbol sahası, fitness merkezi, koşu parkurları, süs havuzları, sauna, güvenlik hizmetleri, yüzme havuzu, kayıkhane bulunuyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor. 


Ege Yakası İstanbul proje detayları


Sinpaş'ın Ege Yakası İstanbul projesi ise 85 bin 240 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Projede...