26 / 04 / 2024

Sinpaş GYO kampanyası 2014

Sinpaş GYO kampanyası 2014

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerine 40. yılına özel kampanya uyguluyor. Bu kampanyada faiz uygulanmadan 80 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Firma 5 farklı ödeme seçeneği sunuyor.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO hem konut alıcısına hem TL'ye kazandırıyor!

Sinpaş GYO, konut alıcıları ve Türk ekonomisine katkı sağlayan kampanyasına Aralık ayında da devam ediyor, 2016’nın bu son kampanyasında müşterilerine Ağustos ayı fiyatlarıyla Aralık ayı boyunca konut alabilme ve yine 120 aya kadar vadeli ödeme kolaylıkları sunuyor.

Sinpaş GYO Güle Güle Otur Türkiyem kampanyasına yoğun ilgi!

Sinpaş GYO’nun Ağustos sonuna kadar sürecek ‘Güle Güle Otur Türkiyem’ kampanyası çok yoğun ilgi görüyor. Kampanya ile Sinpaş GYO’nun çağrı merkeziyle yapılan görüşmeler de kısa sürede 5 kat arttı.

Sinpaş GYO'dan 30 Eylül'e kadar geçerli tatil kampanyası!

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sinpaş GYO'dan yüzde 11 Ramazan indirimi!

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa'daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Sinpaş Ramazan kampanyası 2015!

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa’daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Sinpaş GYO'dan ramazana özel yüzde 11 indirim!

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa'daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim!

Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projelerinde geçerli olacak Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim yapılacak.

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyası 14-15 Mart'ta!

Konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, Tıp Bayramı’nı sağlık sektörü çalışanlarını ev sahibi yaparak kutluyor. Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen sağlık sektörü çalışanlarına 14-15 Mart tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş GYO 40. yıl kampanyası devam ediyor! 0 faiz 80 ay taksitle!

Sinpaş GYO'nun 40. yıl kampanyası devam ediyor. Kampanya, Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli projelerinde geçerli.

Sinpaş GYO 40. yıl kampanyasıyla 0 faiz, peşinatsız ödeme seçenekleri!

Sinpaş GYO 40. yıl kampanyası kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme, peşinatsız ödeme ve banka kredisi kullanılmadan taksitlendirme seçenekleri yer alıyor. Kampanya dahilinde farklı ödeme koşulları da sunuluyor.

Sinpaş GYO, üç ilde yılın son firsatı kampanyasını başlattı!

Kasım ayına yeni bir kampanya ile girdiklerini söyleyen Barış Ekinci, '"Yılın Son Fırsatı' adıyla başlattığımız yeni kampanyamız kapsamında vade farksız olarak Sinpaş GYO bünyesinde özel ödeme planları getirdik" dedi...

Sinpaş GYO "Yılın son fırsatı" kampanyası başladı!

Sinpaş GYO, projelerinde Eylül ayında ‘ Çok net ’ sloganıyla uyguladığı kampanyanın ardından bu ay ‘ Yılın son fırsatı ’ adıyla yeni bir kampanya daha başlattı.

Sinpaş GYO kampanyası 2014 Haberi

Sinpaş GYO kampanyası 2014

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinde 40. yılına özel kampanya uyguluyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 40. yıl kampanyasına özel müşterilere birden fazla ödeme seçeneği sunuluyor.


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kampanyası kapsamında Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli bölgesinde yer alan projeler için geçerli olacak. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40. yıl kampanyası kapsamında banka kredisiz taksitlendirme, 80 ay vadelendirme, faiz uygulanmadan vadelendirme ara ödemesiz ödemeler yapılıyor. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 40. yıl kampanyası dahilinde

-Peşinatsız ödemelerde takdirde 40 ay vade,

-Yüzde 20'lik peşinat ödemesi yapıldığında, 50 ay vade,

-Yüzde 30'lik  peşinat ödemesi yapıldığında, 60 ay vade,

-Yüzde 40'lik  peşinat ödemesi yapıldığında, 70 ay vade,

-Yüzde 50'lik  peşinat ödemesi yapıldığında, 80 ay vade yapılıyor. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iletişim

Tel: 444 1 974 

Web:...