20 / 04 / 2024

sinpaş köyceğiz tanıtım ofisi

sinpaş köyceğiz tanıtım ofisi

Sinpaş Köyceğiz ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 291 tane daireden meydana gelen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar’da Bilal Işıldar tarafından kuruldu.

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Volkan Mengir tarafından kuruldu.

Sinpaş Köyceğiz 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Köyceğiz Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

Gayrimenkulde 300 milyon dolarlık tanıtım 15 milyar dolar getirir!

DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkulde azalan yabancı talebinin tanıtımla aşılabileceğini söyledi. Yılmaz, Emlak Konut ve inşaat firmalarının oluşturacağı 300 milyon dolarlık tanıtım fonunun yılda 15 milyar dolar gelir getirebileceğini belirtti.

Tanıtım Fonu'na inşaat sektöründen büyük destek!

Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz'ın yaptığı "Tanıtım Fonu" önerisine sektörden büyük destek geldi. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, bunu Fikirtepe’de başarılı bir şekilde uyguladıklarını söyledi.

Muğla Köyceğizli Mevlüt Kaya evini müzeye çevirdi!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan parkinson hastası kişi, topladığı ev eşyaları ve aletlerle evinin bir odasını adeta müzeye çevirdi.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de büyük Ramazan kampanyası!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Köyceğiz projesinde 25 bin TL'lik Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş Köyceğiz projesinde 291 daire yer alıyor. Projede Ramazan ayına özel 25 bin TL'lik indirim yapılıyor.

Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde büyük Ramazan indirimi!

Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde büyük Ramazan kampanyası kapsamında 25 bin TL indirim uygulanıyor. Sinpaş Köyceğiz'de 3+1'lerin fiyatları 756 bin 960 TL'den başlıyor...

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

sinpaş köyceğiz tanıtım ofisi Haberi

sinpaş köyceğiz tanıtım ofisi

Sinpaş Köyceğiz ev fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. Sinpaş GYO imzası ile yükselen proje Sancaktepe'de yükseliyor. 


Sinpaş Köyceğiz sosyal donatı alanları arasında gölet, mini bağlar, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness merkezi bulunuyor. 


Sinpaş Köyceğiz ödeme planı

-Peşinat ödenmediğinde, 40 ay vade,

-Yüzde 20 peşinat, 50 ay vade,

-Yüzde 300 peşinat, 60 ay vade,

-Yüzde 40 peşinat, 70 ay vade

-Yüzde 50 peşinat, 80 ay vade yapılıyor


291 daireden meydana gelen Sinpaş Köyceğiz projesinde yer alan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Sinpaş Köyceğiz ev fiyatları

67 metrekare 1+1 evler 291 bin 240 TL

128 metrekare 2+1 evler 541 bin 710 TL

152 metrekare 3+1 evler 615 bin 600...